ezgms1 Smyyy şuan bende 13 haftalığım ve hissediyorum gaz olmadığına da eminim alttan alttan bi arı varmışda gıdıklıyomuş gibi değişik bi his 🥰
Muhammederva MucizemmHD alınıyor dediler yakın zamanda kuzenimde doğum yaptı onun çocuklarını da aldılar ama annem getirmeyelim bebekle seni bırakıp dönersek üzülür dedi 1 geceden birşey olmaz görüntülü konuşuruz diye düşünüyorum
MucizemmHD Anladımm bu kadar erken hissetmenize şaşırdım biraz o yüzden sordun ☺️ Kişiden kişiye değişiyor heralde kiloya göre falan bende biran önce hissedeyim diye bekledim sabredemiyordum ☺️
ezgms1 MucizemmHD hani zayıfsın ondan hissetmişsindir demiş doktor birisine ama ben kiloluyum doktoruma söyledim hissediyorum diye olabilir genelde hissedilmez ama hissetmen güzel dedi 😊
MucizemmHD ezgms1 evet erken haftalarda hissetmen çok güzel ☺️ Rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah ☺️
Adenbebek MucizemmHD bende 18+6 yım bir haftadır hissediyorum önce pıt pıttı şimdi elimi koydugum zaman hissediyorum küçük küçük vuruyor ama çok altta hissediyorum sizin nasıl?
Adenbebek MucizemmHD maşallah bende elimi koymadan hissediyorum önceleri elimizi koyunca eşim hissedemiyordu şidi ufak vuruşları hissediyoruz allah herkese yaşatsın 🙏🙏🙏
MelekAnnesi52 Smyyy zayıfsaniz olabilir ama o kadar erken hiç duymamıştım 😄 zayıflar daha erken hissediyor diye duymuştum 😁 kilo bize burda da dert 😁😁
Kumsaldakiinci Dderryaa Benim de o haftalarda çok baş ağrım olmuştu magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş kullanmaya başladım Allah’a şükür pek ağrımıyor doktorunuza bir sorun☺️