AloneAngel58 37 hafta 1 günlük hamileyim 3. Çocuğuma pazar akşamı nişan geldi kızlar belim çok felaket ağrıyor hiç açılmamda yok bebek tahmini ne zaman gelir bilgisi olanlar
Canco AloneAngel58 bende 37+3 haftalığım dün yani pazar öğlen nişan akıntım geldi bugün doktor muayene edelim dedi rahim ağzın daha yumuşamamış dedi herhalde daha zamanı var bizim doğumun
Merve_kucuk AloneAngel58 Ben de sizinle aynı haftadayım 37+1 ☺️ Kızımdayken 39+5 günlükken gelmişti. 40+1 günlükken doğurmuştum. Çarşamba günü kontrolüm var. Akıntım çok fazla su gibi. Belki de su sızıyordur bilmiyorum gittiğim de belli olur.
Canco AloneAngel58 nedir acaba durumunuz bugün benden yine rengi değişik jöle gibi parçalanmayan koyu akıntı geldi daha dün doktor rahim ağzın yumuşamamış dedi ama doğumun yakın olduğunu mu gösteriyor bu gelen nişanlar anlamadım 🤷♀️🤷♀️
arwen1 ben de 37+1 im nişan gelmedi. Ama çok akıntı oluyor. Her hamilelik kendine özgü herkesin hikayesi farklı bir gün de olabilir bir hafta da ama yine de burada bekleyim, tecrübelerinden bahsedecek olanlar olursa.