busebasaran06 Nznunn benim de öyle canım hep düsük normalde de hep düşüktü ama yüksek olmasından daha iyidir :)
Ben-Hurem-Sultan Nznunn benimde sürekli düşüyor. Hatta bunu cinsiyete bağlayanlar bile var 😂 biraz bende tuttu gibi. Oğlumda hiç böyle bir durum yaşamadım ama şuan kızımda hep düşük sizde de öyle mi 😂 cinsiyetiniz ne?
Nznunn busebasaran06 evet benimde hep 9/6 dır ama hamilelşkte iyice düşüyor sersem gibi oluyorum özellikle ilk zamanlar 🙈
Emiisko Benimde epey dusuk hatta cuma gunu acilik oldum serum felan takildi okadar dusuk ki kalbime dokunuyo ve bas donmesi yapiyo
Zeynep3434_ Emiisko benim kucuk tansiyon 5.5 altina ininca hafif anlik bas donmesi oluyo. Sizin kac oluyo basiniz döndügunde
Zeynep3434_ Benim normalde 12 8 gibiydi. Hamilelikte 9/5.5 , 9/6 gibi ilerliyor. Tansiyon cikmasindan korktugum icin cok tuzlu gidalar tursu gibi yemiyorum
Giqu Benim de hep düşük. 9-6 gibi seyrediyor. İş yerinde çok merdiven inip çıktığım günler deprem oluyor gibi sallanma hissi yaşıyorum. Çok hareketli olmamam lazım.
Nznunn Ben-Hurem-Sultan bizim cinsiyet daha belli değil ama kızımdada böyleydi acaba 2.bebeğimde kız mıı 🙈🙈
Rukiyeinci94 Ben-Hurem-Sultan benimde bir oğlum var onda hiç böyle olmamıştık ama bu bebeğimde sürekli 8-5 ayakta duramıyorum.Cinsiytle alakalı olsa keşke🥹 en son kız demişti doktor ama bu gidişimde netleşecek.Hep yatıyorum tansiyon ayağa kaldırmıyor.
Seyda-06 Nznunn benimde normalde hep düşük gebelik boyuncada hep 9/ 5 falan oluyor bol su içmek gerekli diyorlar ama benim hep böyle değişmedi 5 in altıne indiğinde fena oluyorum
Seyda-06 Nznunn benim tiroit problemim var ondan da olabilir demişlerdi ama normalim bu yani gebelikten öncede. Sizde tiroit sorunu var mı
bdlakbrn Nznunn benimde sizin gibiydi Ferritin düşüklüğünde veya insülin direnci varsa tansiyon düşüklüğü olurmuş bi tahlil verin isterseniz. Benim Ferritin düşükmüş takviye aldım biraz daha iyiyim şimdi şükür geçmiş olsun 🙏🏻
Nznunn bdlakbrn geçen hafta verdim tüm değerlerim normal çıktı 🙈 benim normal tansiyonumda 9-10 arası zaten
Senem10 Nznunn benimde öyle özellikle biraz kendimi yordum mu hemen düşüyor tansiyonm doktora sordum iyi iyi yüksek kalmasından iyi dedi öyle oldumu dinlen uzan