Sngl25 Merhabalar, ikili tarama testi gerekli midir? Eşim yaptırmayalım diyor. Benim pek bir bilgim yok.. ikili tarama testi yapıp hamileliğin çok kötü geçtiğini söyleyenler var? Biraz beni bilgilendirir misiniz?
Selenavci63 Sngl25 kesin bir sonuç veren test değil evet riskli çıkıp gebeliği sağlıklı olanda oluyor ben doktorum önerdiği için yaptırdım 🌸
DuruDefne_mommy Sngl25 yaptırmak istemiyorsanız bile en azından doktorunuz ense kalınlığına ve burun kemiğine baksın orada bir risk görürse o zaman yaptırın bence
Talentedmom Sngl25 2 li ve detaylı yapılması iyi bence 2 simi de yaptırdım hamilelik sürecini etkileyen bir süreç değil ama olumsuz çıktığında stres yaparsan o sıkıntı
Burcak61 Sngl25 ikili taramayı yaptırdığıma binlerce kez pişmanım bir hafta yalandan yere ağladım fetal DNA sonucu bekledim
Sngl25 Talentedmom Sadece detaylı yapılıyor mu? Ben İstanbul’dan randevu arıyorum devlet Hastanesi’ne asla yok. Özelde mi yaptırmam gerekir
Talentedmom Sngl25 ben ıspartadayım özel hastaneye gittiğim için yine aynı hastaneye yaptırdım maddi açıdan zorlamayacaksa özelde daha ilgililer