Minikcivciviimm Kızlaaar yumurtlamayi teşvik etmek,gelistirmek için neler onerirsiniz? Neler yemeliyiz bir günde hem kuruyemiş tarzi hem normal sebze meyve vs? Takviye edici vitamin vs?
8143 Minikcivciviimm bir gebenin günlüğünde ki takviyeleri tavsiye ediyorum insgrmdan ulaşabilirsiniz
8143 happy-5 hiç bir problem yoktu canm eşimde ve bende de ben inovital inolac ve magnezyum kullandım ve o ay kabak çekirdeği çok yemiştim
Pembe_bulut Saraçoğlunun incir ve havuç kürünü tavsiye ediyorum sabah akşam kaynatıp içiliyor canım ben faydasını gördüm şifa Allah’tan 🩷
Minikcivciviimm Pembe_bulut ya ben incir yiyemem prolaktinim yuksekti dostinex kullandim düşmüş ama incir prolaktinide destekledigi icin onu yememeliyim diye düşünüyorum
Pembe_bulut Minikcivciviimm ekstra farklı rahatsızlıklarınız varsa kullanmayın tabii Allah şifa versin 🌸
ssnur Minikcivciviimm 2 senedir gebelik deniyorum 1 aşılama yaptık çiğ kabak çekirdeği kefir avakado tüketmeye başladım 2 ay içinde hamile kaldım tabiki Allahın işi ama etkisi vardır araştırın mutlaka
Minikcivciviimm ssnur yaa mutlaka denicem ne sıklıkla yediniz kabah cekirdegini avakadoyu kefiri her gun mu mutlaka bende yapicam