Drusnm2 Cinsiyetimiz erkekmiş 🌸 bir kızım vardı şimdi de oğlum olacak inşallah 🙏🏻10. Haftada erkek dediler bugün 15. Hafta oldu net öğrendik ♥️
canbebekku21 Drusnm2 burda tahmin yapan oldumu sağlıcakla gelsin inşallah hayırlı olsun darısı bana 🥹
SuEr_Tu1512 @KumpirsMom @yeni_anne2 Kızlar bakar mısınız banada🥹 Doktor bacak arasında karartı var ama pipi diyemiyorum demişti🤷♀️
KumpirsMom SuEr_Tu1512 kız gibi hissettim ama ben çok anlamıyorum içime doğanı söylüyorum kuzum çıkmama ihtimali yüksek ama ilk görüntü bebeğiminkine benziyor benimde kız bebiş 🥹🤲🏻
Aysemom1 @canbebekku21 @KumpirsMom @yeni_anne2 Bana da yorum yapabilirmisiniz https://hizliresim.com/b0d1hkb
KumpirsMom Aysemom1 valla erkek gibi hissetim ama dediğim gibi anlamıyorum içime doğanı söylüyorum yanılma payım yüksek sizide yanlış yönlendir miyim 🫶🏻🥹
SuEr_Tu1512 KumpirsMom Benimde içime kız doğuyorrr🥹 Yarın tam 17yiz ve kontrolümüz var. Doktor kesin öğreniriz dedi bakalım haber ederim 💖
reyhan03K KumpirsMom canım bana da bakar mısın 18 haftadayiz öğrenemedim yan yatıyor isaretledigim yer pipi mi kordon mu 
reyhan03K KumpirsMom birde bacak arasına almaya calismis galiba usg makinesi iyi değil devlete gidiyorum