123ss- Merhaba Pendik Medipol’de Emine Ünlü Değermenci’ye takipli gebeydim fakat bugün randevu için aradığında kendisinin kurumdan ayrıldığı bilgisini verdiler aynı hastanede önerebileceğiniz doktor var mı 🥲
ayseeeemoyku 123ss- saadet hoca tabi ki doğumumu saadet hocam yaptırdı anne şefkati gibi mükemmel bir hanım 5 sene önceydi.. yine olsa yine ona gidicem
ayssss1 123ss- bende Emine hocaya takipliydim artık saadet hanıma gitmeye başladım ondan da memnunum gayet ilgili mailden hafta sonu dahil ulaşabiliyorum
123ss- Brlsltn teşekkürler ben de kendisine randevu aldım umarım memnun kalırım hakkında çok iyi yorumlar okudum
Gzm122 123ss- Umarım memnun kalırsınız ama kalmama ihtimalinizi düşünemiyorum 😊 ssvd yapan bir doktor, kordonu geç keser vs çok bilgili ve güler yüzlüdür 10/10 bir insan
123ss- ayseeeemoyku kendisi iletişim numarası veriyor mu bir de dışardan yapılan tahlilleri kabul ediyor mu acaba
123ss- Gzm122 benim ilk doğumum olacak Allah nasip ederse bayağı yoğun bir doktor gördüğüm kadarıyla kendisi iletişim numarası veriyor mu bir de dışardan yapılan tahlilleri kabul ediyor mu acaba
Gzm122 123ss- Evet benimde ilk doğumum olacak bu arada 😊 tabiki kendi numarasını hemen ilk muanede veriyor dışardan da tahlil kabul ediyor tabiki, 2 hafta sonra benim tekrar randevum var mesela rutin idrarla kan vericem sağlık ocağına götürücem
123ss- Gzm122 yaa tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🌸
123ss- Sinem21 ben 1350 tl ödüyorum kamu personel indirimim var ama 1800lerde sanırım müşteri hizmetleri daha iyi bilgi verebilir