birmayismasali Kızlar 3+3 te betam 324 çıktı son adet tarihim 1 Mayıs. Yani bu kadar kısa sürede bu kadar yüksek beta biraz tuhaf değil mi ikiz olabilir mi acaba? Doktor betayı takip et haftaya gel keseyi görürüz dedi
8143 birmayismasali ikiz oldğunu beta ile anlayamazsın canm anca keseden anlaşılır 3000 üstü kese gözükür erken döllenme olmuş olablir
Bbaharincii birmayismasali benimde 3 hafta 5 günlükken 859 4 hafta 5 günlükken 13777 çıktı kese tek göründü ama bebeği daha göremedik bende ikiz mi diye düşündüm
aysgl3306 birmayismasali beta normal olması gerektiği gibi benim beta o haftada 10 binlerdeydi yine de tek çocuk çıktı hayaller iki hayatlar bir😊
birmayismasali 8143 ikiz olanların betası genelde yüksek oluyormuş. Burada birkaç arkadaş benimle aynı dönemde ama onların beta 40-50 falan. 🥹
Aysecan0335 8143 dün akşamki betam 3200 yarın dr a gidicem 5+0 olucak kese gözümü acaba ya benim de ya
AylaSuna Bana da yorum yapabilir misiniz rica etsem kontrolüm perşembe günü çok merak ediyorum tek ilişkide oldu birkez korunmadık onun tarihi de 27 Nisan dı tarihleri ile birlikte beta değerleri mevcut bende çok merak ediyorum 🫠
birmayismasali Aysecan0335 3000-5000 arasında karindan ultrasonla gözükür diyorlar insallah götürsünüz🧡
Gizmmis birmayismasali canım ben adetten beş gün önce 11 ile öğrendim beta artışına baktım 90 çıktı iki katından çok olduğu için ikiz olduğunu düşündüm ve düşündüğüm gbi oldu
birmayismasali Gizmmis ben ikinci betayı bugün vereceğim eğer artık iki katindan fazla çıkarsa ikiz olabilir o zaman 🥹