NoName_ Kızlar eşim meyve getirdi biri bahçesindn toplayıp vermiş bende suya tutup bitane yedim eşim şimdi ilaçlıydı onlar yıkadınmı kaç tane yedin diye sordu unutmuş söylemeyi bişey olurmu bitane yemekten iyice yıkamadım suya tuttum sadece
Htclk NoName_ bişey olmaz sanmam ama sonrası için dikkat edin ben meyve ve yeşillikleri sirkeli veya karbonatlı suda bekletip yıkıyorum bayaa bişey çıkıyo zaten
Ayseguls_baby 3_bebelianne sirkeli su iyi değil içindeki ilacı daha aktif hale getiriyormuş. Karbonatlı su arındırıyor. Sağlıkcı kuzenim var o söylemişti bana da
Mavro Bir şey olmaz. Sürekli yemedikten sonra. Korkma bende ağaçtan alıp erik yedim. Hepsi de ilaçlıydı.
3_bebelianne Ayseguls_baby Bende sağlıkçıyım karbonat aft vesaire birkaç şeye iyi geliyor öneriliyor sebze ve meyvede duymamıştım bende uygulayacağım o zaman bundan sonra akıl akıldan fikir fikirden üstündür😊
Ayseguls_baby 3_bebelianne aslında en iyisi hurma çekirdeği tozuymuş görümcem bu tarz şeyleri çok araştırır çok doktor dinler ben de araştırıcam size de fikir olsun 🤗🌸
Ayseguls_baby 3_bebelianne Ben hurma tozundan devam en iyi sökenn pestisiti oymuş bilimsel deneylerde bakmışlar Görümcemin yazısı canım ❤️ rica ederim 😘😘