Ozubu bugün 2.çatı muanemi oldum bu sefer canım çok yandı ve şuan kanla beraber küçük 2 parça geldi hanımlar daha önce başına gelen oldu mu 39+1 haftalığım
susaMom_ Ozubu Düşen parçalar sümük gibi hafif kanla karışıksa nişanındır benim 2 gün boyunca geldi çatıdan sonra 3. Gün doğuma gitmiştim
Senemikoo Ozubu benim de aynısı olmuştu canım sakin ol nişanın gelmiş çünkü her şeyin hazırsa ılık bir duş falan al hem rahatlarsın hem acilman hızlanır ☺️ sağ salim kucağına al inşallah bir avazda doğurursun
Turuncukadin Ozubu ay bence doğumun yakın🥳 ben de haftasonu açıklık muayenesi oldum ama asla gelen giden yok keşke gelse😅 40+0 bugün
Ozubu susaMom_ yani katıydı ciğer gibi oluyor ya o şekildi bebek hareketleri iyi ama yine de bi korktum o parçaları görünce
susaMom_ Ozubu Ciğer gibi olanı bilmiyorum canım bence bir hastaneye git nişanda balgam gibi oluyor ya da hafif kanama şeklinde oluyor diye biliyorum
Ozubu Senemikoo teşekkür ederim nişan sümüksü demişlerdi böyle ciğer gibi olunca korktum çok sağolun 🥰
Ozubu hala kanamam var öğleden beri kırmızı bir şekilde orayı uyardığını düşünüyorum ama bu kadar kanama normal mı bilemedim devlet hastanesi takipliyim şimdş gitsem doktorum da yok
ABusraaaa Ozubu kanaman varsa direk bence git nisan benim bildiğim saatlerce süren birşey değil tabi nisan yasamadim ben ama dediğim gbi bu kadar uzun bı kanama olmuyor diye biliyorum
Ozubu @“ABusraaaa”#p36907300muayane etti altta uyardı çünkü aşırı canım yandı ama kırmızı kan korkutuyor beni busefer de suni sancı verirler diye korkuyorum
riceandrama Ozubu çatı muayenesi sonrası ben doktoruma sormuştum bu konuyu. Gelmene gerek yok demişti ama sizinki aynı zamanda devam eden bir kanamaymış siz bilirsiniz ancak bence görünmekte fayda var