Gozdeeb Mft spiralim var ve 1 gun geciktim. Testlerimi ciplak gozle 2.cizgiyi goruyorum. Soyliceklerim bu kadar😄
Aysgl_1925 crazyymom Geri çekilme en düşük korunma yöntemi önermem ki öyle hamile kaldım. Tek korunma yolu evlenmemek olabilir😅 şaka bi yana bağlatma zaten kesin yolu. Ria,implant, %95 oranında koruyor
crazyymom Aysgl_1925 sadece geri çekilme değil prezervatif artı geri çekilme yani hem prezervatif kullanıyor hemde geri çekiliyor o şekilde bende ya iğne yada spiral düşünüyorum ikimizde korunucaz çünkü bende geri çekilme ile hamile kaldım hemde eşimin kendinden emin olması halinde. Nasip yani naparsak yapalım nasipte varsa olur tabi önlem almak şart. Bağlatmak günah diye onu tercih etmiyorum.
Aysgl_1925 crazyymom birde bağlatmanın geri dönüşü yok. Allah muhtaç eder bir bebeğe daha kimseye göstermesin böyle bişey.. onun için bende bağlatmayı uygun bulmuyorum
Symylldz Mft Tüplerini bağlatıp hamile kalan mı ilk defa duydum. Çocuk düşünmeyenlere dahi doktor söylüyor tüpleri bağlamak en sağlam olanı sanıyordum..
Deleted33000 Mft bende üçüncüye hamileyim bizde gebeliğim boyunca ilişki de yasaktı doğumdan sonra eşimden nasıl korunacagim hiç bilmiyorum onu boşamayi bile düşünüyorum napsak da hamile kalmasak ya 😅😅😅😅
crazyymom Aysgl_1925 bende caiz değil diye biliyorum zaten bu yüzden baglatmayi düşünmüyorum onun dışındaki bütün korunma yöntemlerini deniyorum
Aselimm2 crazyymom ben geri çekilme ile hamile kaldim riskli o. Genellikle prezervatif ile korunuyorduk arada da geri çekilme
crazyymom Aselimm2 sadece geri çekilme yazmamışım prezervatif kullanarak geri çekilme ayrıca bende spiral yada iğne düşünüyorum. Bende geri çekilme ile kaldım.
Aselimm2 crazyymom bende spiral düşünüyorum artık korktuğum için şimdiye kadar taktirmadim. Ama onda bile kalan varmış 🤦♀️
crazyymom Aselimm2 evet kalan çok o yüzden biz 3 yöntemi birden uygulayacağız Tabi nasipte ne varsa o olur önlem alalımda