vilanelle Merhabalar, gebeliği kolaylaştırma adına rahmi kalınlaştırma için ne kadar estrofem kullandınız ve döngünün ne zamanı kullandınız tecrübeleri olanlar paylaşabilir ise çok sevinirim..
Uzey vilanelle tüp bebekle gebe kaldım 10 . Haftaya kadar hergün kullandım günde 6 adetti sanırsam her doktorun hastaya göre farklı reçete eder o yüzden aynı olmaz bazen kullanım adeti ben ilk gebeliğimde günde 4 tane alırdım bunda 6 mesela
vilanelle Ben gebe kalmak için takip yaptırdm ancak rahim ince çıktı ondan 5 gündür kullanıyorum aynı durumda olanlar varsa onların tedavilerini sormak isterim
RRC vilanelle merhabalar bende de rahim duvari ince olduğu için doktor dün başlattı 4′er gün arayla dozu değişiyor. 2 hafta sonra bakılacak inşaallah kalınlaşmış olursa transfer yapılacak
Lavinyam06 vilanelle bende takip yaptırdım bugün 10. Günü adetin 6 mm en kalın yeri 7 mm çıktı geçen ayda böyle oldu kimyasal oldu tutunamadı bu ay Estrofem kullanmak istedim bugün başladım. Ne kadar süre kullanılıyor Size progestan vermiş miydi doktor ikisini birlikte mi kullandınız
RRC vilanelle 6.5 mm ile transfer yapıldı geçen ay ise daha 6 olmadan nerdeyse 1 yumurtam çatlama aşamasina gelmişti o yüzden erteledi doktor ikinci transferi bu aya. Cok sevindim sizin icin inşaallah benim de ikinci denemem olumlu olur ☺️