Mge127 Nurgul1010 bugün ilk defa silik çizgi gördüm idrar testinde 🥹🥹 yarın sabah da yapacağım test inşallah, inşallah hayırlı ve en güzel bir şekilde Rabbim nasip eder 🙏🙏🥰 adetimden 5 gün geçmiş hali bugun
ug_fa-3diplomalianne Flz8386 kadın doğuma git güzelce anlat herşeyi gebe kalır kalmaz ilaç başlamaları lazım sürekli takip altında olman lazım gebelik istiyosan da hiç düşünme akışına bırak
Flz8386 ug_fa-3diplomalianne çok kadın doğuma gittim hamile olduğumu öğrenin öğrenmez gidiyorum prostegan coraspin veriyor işe yaramıyor ama
ug_fa-3diplomalianne Flz8386 ve buna rağmen araştırmadılar ay pes ya nerdesin kuzum sen hangi şehirdesin normalde devlet eğitim araştırma 3üncüde kayıp olur olmaz patolojiye gönderir senin söylemene bile gerek olmadan ben çok şaşırdım
Flz8386 ug_fa-3diplomalianne inan araştırmadılar derdime çare olmadılar İstanbul Anadolu yakasındayım doktor arıyorum kendime
ug_fa-3diplomalianne Flz8386 pek bilmiyorum canım orası iyi diyorlardı da ondan bi de çam sakura için iyi diyolar