oonambirnambir 11 haftalık oldum, çok şükür iyiye gidiyorum artık ☺️enfeksiyon vardı bende bugün gittim ilaç verdiler sizde durumlar nasıl (ya kızlar bide ben çok döner yiyorum acaba sağlıklı mı aşırı hastasıyım dönerin 😅)
Selenavci63 oonambirnambir 15. Haftadan merhaba 🌸 Belirtilerim neredeyse tamamen azaldı diyebilirim daha bir enerji geldi 🥳
Alperenbusra oonambirnambir bende 11 haftalık oldum bende cok hamburger yiyorum dönerde yediğim oldu ama daha çok mc donalds big Mac var sürekli onu yemek istiyorum aşırı istiyorum böyle bazen yedikten sonra keşke yemeseydim diyorum ilk hamileliğimde göre bunda biraz daha salıyorum kendimi sanki kasmadan istediğim herşeyi yiyorum gibime geliyor
Talentedmom oonambirnambir dışardan yememeye dikkat et kendin yapmaya çalışırsan daha sağlıklı olur 27+5 ağrılarım var bugünmde şekerimin yüksek oldupunu öğrendim moealim bozuldu biraz
oonambirnambir Selenavci63 ya ne güzel, gerçekten bulantılardan psikolojim bozulmak üzereydi açtım ağlıyordum yiyemiyordum çok şükür yiyebiliyorum bu bir kaç gündür gerçekten insana enerji veriyor böyle iyi olmak 😂😍
Selenavci63 oonambirnambir çok iyi canım bir kaç hafta sonra daha da iyi olacak 😍 çok nadiren kasıklarıma iğne batması gibi oluyor o da normalmiş rahim büyüdüğü için, cinsiyetimize de öğrendik iki hafta sonra kontrolümüz var onu bekliyorum canım merakla 🤩🤩
Mucizemyoldaaa_ 21+4 olduk bizde🤗🥹🧿 biraz biraz karnım büyümeye başladı hafiften de bi ağırlaşmaya başladım 😬 sıcaklar bastırınca napıcaz bakalım 😁😁
oonambirnambir Mucizemyoldaaa_ maşallah 🧿, karın çıkar tabi artık bundan sonra daha ağırlaşır kazasız belasız alın kucağınıza 🤲, vala sıcaklarda pişicez🤣
oonambirnambir Selenavci63 benimde ağrılarım oluyo böyle bıçak saplanmış gibi baya şiddetli ağrı ama normal tabi hamilelikte oluyo, cinsiyeti ne canım sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Selenavci63 oonambirnambir canım erkek 12+5 de öğrendik 💖 bazen mesela çorap giyerken ya da altımı çıkarırken canım böyle kasık yanları gibi bi sancı ağrı gibi oluyor normal mi acaba bu da 🫠 amin inşallah sağlıkla kavuşalım 💖
Selenavci63 oonambirnambir bugün de hiç bir şey yok mesela canım ağrı ne belirti acaba diyorum hamile miyim hiç belirtim yok 🤩🫠🫠 belirti olunca acaba normal mi neden ağrıyor oram, olmayınca neden olmuyor yaaaa delirdim mi neee🥳🥳🥳
Htclk 31+4 ayaklarım ellerim şişmeye başladı gece uykular haram oldu remen yanıyo acıyo sürekli soğuk su tutuyorum onun dışında bi sıkıntı yok
ssnur Kızlar 6+3 aşırı aşırı acıkıyorum resmen midem kazınıyo artık ağlıycam ne yiyeceğimi şaşırıyorum var mı aynı durumu yaşayan ne zaman geçer bu