Allahneverdiysee Hamilelikten şüphelenmiyorum ama korunmasız ilişki oldu regl bitiminde tam yumurtlama zamanına denk geliyor . Belirti yok 14. Gün bugün erken gebelik testi yapsam doğru sonuç verir mi
Supermom488 Erken gebelik testleri çoğunlukla hatalı sonuç veriyor ben çok denedim pişman oldum en ucuz kaset testten daha net sonuç alırsın ben adetten 4 gün önce kaset testte pozitif görmüştüm
Busranur_mnts awox al canım 14. günde net sonuç verir kaset test de alsan yine verir artımed kasette de yalancı çıkarıtıyor bazen
Allahneverdiysee Busranur_mnts tamam şimdi gidip alayım sabah uyanınca mı yapsam yoksa hemen yapsam fark eder mi
Nera Allahneverdiysee canım sabah uyanınca ilk idrarınla yapsan daha iyi olur artımed markasını kesinlikle alma yalancı pozitif çıkarıyor
Busranur_mnts Allahneverdiysee erken gebelik testi çubuk kapaklı oluyor kaset test beyaz düz hazneli oluyor hangi marka vermiş resmini atar mısın
Allahneverdiysee Busranur_mnts kaset test normal testmiş.ben farklı sanıyordum kadın doğru vermiş yani . Bi erken gebelik bir de normal test verdi ama markası almayın dediğiniz markadan
Busranur_mnts Allahneverdiysee bende doğru sonuç vermişti kuzeminde artımed kaset bariz çift çizgi çıkardı negatif en son test yaptığımda da 7. dakikada kuruma çizgisi çıkardı iki testte de pozitif görürseniz kan verin netleşsin
Allahneverdiysee Busranur_mnts hım peki yarın yapacağım erken gebelik testi mi yapsam yoksa kaset olanı mı