Smtpll Arkadaşlar Transfer günü hariç bugün beşinci günüm dondurulmuş beşinci gün embriyo transferi oldum. Bugün Nimo erken gebelik testi yaptım bi 15 dk sonra silik çizgi çıkardı sizce pozitif mi daha önce bu testi kullanan var mı acaba?
Busranur_mnts Smtpll canım daha test için erken belki kuruma çizgisi çımıştır 10 günde awox ile dene sağlıkla tutunsun <3<3
Eslem2112 Smtpll fprumun sol üst köşesinde üç çizgi var ona bas resim yükle var ona bas seni mutlu resime yönlendiryor ordan resmini seç ve yükle sonra linki kopyala buraya yapıştır
Smtpll Busranur_mnts yaa awox aradım ama bulamadım freely erken gebelik aldım birde nimo iki tanede kaset test aldım her gün birini yaparım dedim
Busranur_mnts Smtpll çoğu test için yalancı pozitif kurum çizgisi vs çıkarıyor ben internetten awox aldım hem uygun hem de iyi geldi negatifti geçen ay kuruma çizgisi bile çıkarmadı
Smtpll Eslem2112 Şimdi yükledim çizgi gözle daha net görünüyor bu arada ama diğer forumlarda da okudum çok fazla yalancı pozitif veya koruma çizgisi çıkartıyormuş güvenemedim
Busranur_mnts Smtpll çizgi var diyor ama dediğim gibi başka markalarla da dene prodoctor da kullandım o da iyidi laboquick kaset test de iyi diyorlr
Smtpll Busranur_mnts evet yarın deneyeceğim freely erken gebelik var onu yaparım yarın ilk idrarla Bu arada siz de mi tüp bebek yaptırmıştınız
Busranur_mnts Smtpll bende pcos var klomen tedavisindeyim ilki düşük 2. olumsuz oldu 3.yü kullandım yumurta kontrolüne gidicem yarın
1_Pandackk Smtpll ben adet günümde kan verdim 0.05 çıkmıştı değerim 1 hafta sonra verdim çift çizgi gördüm akşamına kan verdim 798 çıkmıştı 🙈 çatlama iğnesi yaptigimda ise 12 günden sonra kan verdim 13 günü değerim yükselmişti
Smtpll Eslem2112 kan günüm cumartesi yarın cumaya kadar başka marka testler yapıp emin olduktan sonra kan vermek istiyorum açıkçası bu teste güvenemedim hiç