Nilssuu Merhaba hanımlar 32.haftada çalışabilir raporu almıştım 37.haftam 9 haziranda doluyor o gün bayram izni rapor otomatik mi düşüyor tekrar doktora gidip çalışamaz raporu almam lazım mı ?
AvBurcu Nilssuu hayır çalışabileceğiniz son gün 9 haziran o tarihten sonra izniniz otomatik başlayacak
Sevilla Nilssuu ben hem 32 de çalışabilir raporu aldım amacım 37 ye çalışmaktı ama artık ağırlaştım ve 36 da gidip çalışamaz raporu aldım. Bence otomatik başlamalı 37 den sonra ama yine de sorun doktorunuza riske atmayın çünkü eklenecek izin olarak ya
Mry2020 Nilssuu aaa aynı günmüşüz canım zaten çalışabilir raporunda analık izni başlangıç 9 Haziran yazıyor o yüzden almaya gerek yok ben öğretmenim 10 Haziran okul açılıyor zaten gitmeyeceğim
Eylulasyamom Nilssuu sizinle aynı rapor tarihlerimiz 9 unda otomatik başlıyor tekrar çalışmaza cevırmeye gerek yok
Efnan_Meva Nilssuu İlk raporda,rapor bitiş tarihi yazmıyorsa yeniden alınmak zorundadır. Hem muhasbeeciyim hemde bu şekilde yaptım bu hafta. Henüz Çarşamba günü ayrıldım izne.
Ysfasulye Sevilla Çalışamaz raporunu herhangi bir günde mi aldınız yoksa mesela çalışabilir raporu cuma verildi diye çalışamaz raporuda cuma mı alınması lazım
Nilssuu Doktoruma sordum çalışamaz vericem dedi 9 haziran bayram tatili olduğu için 10 haziranda yazacak çalışamazı ama 9 Haziran izin başlangıcı değişmiyormuş
Sren1289 Nilssuu calısabilir aldığınız kagıtta iznin başlama tarihi yazıyor zaten almanıza gerek yok. Eğer o tarihten once siz izne ayrılmak isterseniz gidip çalışamaz raporu alırsınız. 37 den once doğum olursa zaten otomatik olarak başlar
curlyanne Nilssuu 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra, 37. haftada “doğum öncesi iş göremezlik raporu” almanız gerek doğum olduktan sonra da iş göremezlik raporunu kapattırıp evrağı ik ya iletmeniz gerekiyor