Ecem_P Kızlar 20. Haftaya girdim ufak kıpırtıları 2 hafta önce hissettim ama böyle tekme olacak şekilde ne zaman hissederim
Damla_g28 Ecem_P ben 17nci haftada hissettim gerçek tekmeler 25 27 haftada daha belli oluyo kimine göre değişiyo tabi bünye meselesi 🥰🥰
Sumisali_ Ecem_P yaa görünmez mi hiç tabi ki vurduğu yer kalkıp iniyordu. Çok güzel his tez vakitte yaşayın inşallah🤲
miniminibebek Ecem_P ben ilk 17. Haftada güçlü bi tekme hissettim sonraki günlerde hiç hissetmedim 22 den sonra pıt pıt vuruyordu şimdi bazen pıt pıt bazen çok sert vuruyor ama dünyanın en güzel hissi ya ölürüm o tekmelerine 🥰😄
Ecem_P miniminibebek ya bende bazen bağırsak hareketi mi yoksa bebişim mi anlayamıyorum tam göbek deliğimin altında oluyor olanlar😂
miniminibebek Ecem_P bende ilk başta anlamıyordum 😅sonradan ayırt ediyorsunuz benım ki makat geliş olduğu için hep aşağı tarafa vuruyor
Ecem_P miniminibebek yarın detaylı var bende öğrenirim o zaman inşallah nasıl geldiğini ona göre anlarım😂
Selim_Alparslan Ecem_P 20+0 da hissettim net olarak. Şimdi 23+3 oluyoruz bayağı vuruyor yani şimdiden canım acımaya başladı