emoss1 Hanımlar benim ilk doğumum sezeryan suan 32 haftalık hamileyim bu doğumu devlette yapmayı düşünüyorum kaçıncı hafta da tarih verilir bilgisi olanlar yazabilir mi
Elifmehmetemin emoss1 normal doğuma gün veremiyorlar pek ama sezeryanda erken veriliyor ama bilmiyorum onuda açıkçası canım benim hep normal olduğu için 😂
Suheyle1 emoss1 sezaryan mı olacaksınız yine sancınızın suyunuzun gelmesini bekliyo bazı hastane ve doktorlar
Melikeakkc emoss1 37. Haftada anesteziyle görüştürecek doktor beni, ondan sonra gün vericez dedi. Sezeryan olucam çünkü. Şuan 36+3 olduk🙏🏼
Yarensmom emoss1 35 haftalikken doktor tahmini bi gün söylemişti şuan 36 haftalik cuma günü gidip anestezi işlerini yaptiricam 38+2 de sezeryan olacak nasipse 😇
ArasisMom emoss1 Riskli gebelik olduğu için üniversite hastanesi Perinatalogunda özel muayene hastasıyım geçen hafta verdi. 36. Haftada anestezi kan tahlili ile görüşüp 37 içinde gün verdi doğuma 🌸
Melmur emoss1 36+1 de anestezi işlemleri tamamladık bu Perşembe 37+3 de gün verecek bayram öncesi olacak demişti 38+2 yada 38+3 de alabilir 39 sezeryan için geç oluyormuş