izelaren Kızlar dün gece İnnovita ultra hassas erken gebelik testi yaptım direk şeffaf ikinci çizgiyi gördüm ışıkta sonra biraz daha belirgin oldu. Bu sabah awox yaptım negatif neden böyle oldu ya bir bakın testlerime
Duygu027 izelaren bence bir sağlık ocağına gidin. Ben 2 hamileliğimide çok erken kan testiyle öğrendim
vilanelle izelaren awox sanırım 20-25 betayı ölçüyor ama innovita çok daha hassas, doğruysa eğer yarın kan verince görürsünüz on gün olacak
Mavideniz26 izelaren bende kulanacagım da ilk defa yapıcam biraz anlatır mısın bana ben bu 27.gün adet oldum adetin kaçıncı günü başlamalıyım ovülasyon yapmaya
izelaren Duygu027 hayal kırıklığına uğramak istemiyorum önceki aylarda gittim emindim neredeyse negatif geldi bir iki gün daha bekliyim diye düşünüyorum
izelaren Mavideniz26 adet bittikten hemen sonraki gün başlıyorsunuz pik görmeniz yani test çizgisinin kopkoyu olduğunu gördüğünüzde yumurtlama çok yakın demek ve sonrasında testin silikleşmesi gerekiyor. Pikten sonra silikleştiği gün önemli yumurta çatlamış demek oluyor. Testten 2 saat öncede sıvı alımını kesmeniz lazım
Mavideniz26 izelaren adetimin 4. Günü bugün hiç yapmadım ben 9.gün başlarim yapmaya öylede oluyor diye okumuştum bir yerde bide siz silikken çatlama oluyor dediniz bir yerde de koyu iken çatlama oluyor ilişki öneriyor lar o gün hangisini uygulayacagımı şaşırdım 🤣
Duygu027 izelaren bende 1,5 sene aynısını yaşadım. En son ümidimi kestim. Hamile kaldım darısı sizin başınıza
izelaren Mavideniz26 evet 9. Gün ideal başlayabilirsiniz . Ama pik günü yumurtlama gününüz sonrasında silikleşir yani yumurta çatlar . Yumurta öatlamadan önce vücutta lh hormonu en yüksek seviyesine geliyor silikleşmesi çatladı demek oluyor yani hormon düşmüş oluyor. Mutlaka pik gününü ve çatlamayı değerlendirin
Mavideniz26 izelaren ben yumurtlama günü yapmak istemiyorum çatlatma günü yapmak istiyorum sadece onu nasıl denk getirip anlayacam ki ben
izelaren Mavideniz26 pik yaptığınız testte iki çizgininde kopkoyu olması demek test çizgisi kopkoyu yada kontrol çizgisinden daha koyuysa bu pik günün . Sonraki gün silikleşecek çatlama günü o zaman değerlendirirsin