Nz1 Ben 58 ile hamile kaldım. Bebeğim şu an 24 haftalık sabah tartıldım 65,40 geldim🥲 Daha önce bu kiloyu hiç görmemiştim. Bebeğim sağlıklı çok şükür önemli olan bu ama moralim de bozulmadı değil tartıya çıkınca🥹 Sizlerde durumlar ne?
Fatmactn_6 Nz1 61.5 kilo ile hamile kaldım 15 haftalığım ve 68 kiloyu gördüm ilk hamileliğimde böyle olmuştu çok hızlı kilo almıştım +40 kilo ile doğuma gitmiştim bir dahakine dikkat edeceğim diye düşünüyordum ama olmuyor ailemin yanında memleketteyim nefsimede dur diyemiyorum durumlar vahim bende sen yine iyisin
Momm2bee buse2507 ay nasil becerdiniz bu kadar az kilo almayi bana da önerir misiniz biseyler suan 67 kg ile hamile kaldim Onceki hamilleigim de 60 ile kalip 72 ile doguma gitmistim
Pera-k 61le hamile kaldım 77yle doğuma girdim 3 hafta erken doğurdum 37. Haftada. 6 kg doğumla gitti sonra ödemlerim inince zaten eskisi gibiydim 5 6 kg fazlam kalmıştı hiç bir şey yapmadan gitti hepsi 6 aylık şuan bebeğim.
Kbr-cnbrc Nz1 ben 55 kiloyla hamile kaldım 29 haftalık olduk 62.5 kiloyum dikkat etmeye çalışıyorum ama hızlı alıyorum kilo malesef ya
Miniboy Nz1 ya kıyamam bende 57 kiloda hamile olduğumu öğrendim şuan 60,5 oldum. 22+6 yız. Bende daha önce hiç 60 i görmemiştim şaşırıyorum ama kendimiz değil bebeğimiz önemli olsun veririz🙏☺️
zlemceylan Nz1 62 kilo ile hamile kaldım. Şu an 32+2 deyiz. 70 kilo oldum. Son zamanlarda ödemim de artmaya başladı inşallah en fazla 75 ile kapatırım bu hamileliği 🥰
buse2507 Momm2bee kız hiç almadım ki daha 😂 kolay kolay alan biri değilim canım ama kolay da veremiyorum, sana tavsiyem bol su iç bide hamur işinden uzak dur
Momm2bee buse2507 tamam canim ben su icmekten gicik oluyorum tuvaletten cikamiyorum ya ins cok kilo almam
agustosboceklerim2 Nz1 79 la hamile kaldım ilk üç ay bulantı ve kusmadan dolayı 5 kg verdim 74e düştüm şimdi 78 kiloyum 26 haftaligim
agustosboceklerim2 agustosboceklerim2 ilk hamileligimde de 65 le hamile kalıp 75 le doğuma alinmistim