Elmasekeri1 Kızlar 37. Haftaya başladık şükür beni sürekli ateşler basıyor gece felan terliyorum sürekli böyle bir durum yaşıyan var mı normal mi
Sevgikaya1525 Elmasekeri1 32+2 yiz geceleri uyku uyuyamıyorum 2 3 gündür sabaha kadar yastık sırılsıklam duş alsam dahi faydsız sanki hep korkuyorum gibi terlemekten bi hal oldum ya
Naazli Elmasekeri1 36. Haftadayım. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar terlememiştim. Menopoza girmiş teyzeler gibiyim yanıyorum 😂😂
Zulalaydmr Elmasekeri1 Valla ben gebeliğimin başından beri bu durumdayım. Şuan 35+3 teyim sıcaktan dışarı çıkasım gelmiyor
Elmasekeri1 h_h_momss hormonlardan galiba artık dogurana kadar cekicez Allah’tan çok yaza denk gelmedi
FtmaGlr Elmasekeri1 benim 33 34 haftalarda başlamıştı şu an 39 oldum özellikle geceleri baya sıcak basıyor neyse ki bu sene yaz gelmeyecek gibi gözüküyor 😌 bugün yarın doğum yapacağım Allah’tan havalar serin şu an yüzüme güldü
FtmaGlr Elmasekeri1 benim 33 34 haftalarda başlamıştı şu an 39 oldum özellikle geceleri baya sıcak basıyor neyse ki bu sene yaz gelmeyecek gibi gözüküyor 😌 bugün yarın doğum yapacağım Allah’tan havalar serin şu an yüzüme güldü
EbSa Maalesef bende 35+1 oldum ama bir kaç gündür daha bi sıcak basıyor özellikle geceleri boynum başım hep ter içinde kalkıyorum 🤦🏻♀️