Ceren1996 Merhaba kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı 34+1 haftaligiz bebişim 2403 gram olmuş 🧿 doktor haftasıyla uyumlu dedi. 36 haftada çatı kontrolu yapcagini söyledi. Çati kontrolu zor oluyo mu. Bilgilendirirmisiniz
DarkLuna Ceren1996 bende 34+3 haftaligim Çarşamba günü benimde kontrolüm var 36 hafta baryama denk geliyor çatı kontrolünü tatil bitince yapar sizin ilk bebiş mi benim üçüncü bana da çatı kontrolü istermi ki
Bsrzmrasln0212 Ceren1996 hayır öyle bir zorluğu yok korkmayın sağlıkla alın kucaginiza inşallah benm 2 bucuk yaşında kızım var şimdi 25+2 haftalik hamileyim 🌸💕
Ceren1996 Mry2020 kasmamak gerekiyo sanırım. Peki elbise falan mı giydiriyolr bakmak için. İlk gebelik olduğu için bilmiyorum
Sevinc44 Ceren1996 benim ilk muayenem de alttandi. Normal giyinip gitmiştim doktorun odasında soyunma odası vardı orada çıkarmıştım üstümü falan
Mry2020 Ceren1996 yani elbiseyle gidersen daha rahat olursun yoksa üstünü çıkarırsın örtü veriyorlar onu örtüyorsun üstüne doktor gelip muayene ediyor. Benimki bakmamıştı bile sadece rahat ol kasma diyip eliyle kontrol etmişti
Ceren1996 DarkLuna evet ilk bebiş benim ayın 8inden sonra 36 haftalık oluyorum ayın 12sne flna alırım randevuyu. Bilemiyorum ister belki. Bana bu haftadan haber etti. 36 haftada diye
Bsrzmrasln0212 Ceren1996 rica ederim söyle acı oluyor ama o anlık cok az bir aci yani doğum yapacağız kizlar o acı hiç geliyor psikolojik olarak çatı muaynesinden korkmayin korkulcak bir muayne deil 😍🥰