Elif3419 Kızlar 4 aylık hamileyim doktor gebelik boyunca devam dedi mesajlaştık şehirdışında olduğum için şaşırdım internette hep 12.haftaya kadar yazıyor siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız gebelik sonuna kadar kullanan oldu mu?
Guzelanne56 Elif3419 ilk bebegımde 6-12 hafta arası sonrada 22 den doguma kadar kullandım 2. Bebegımde ogrendıgım günden doguma kadar
Zero93 Elif3419 Ben 11.haftada bırakmıştım. 15.haftada kontorle gittik kasık ağrım var diye devam et 1 ay daha dedi.
ppmerlina Elif3419 Doktor bana 8.haftada verdi 1 ay kullan dedi. Zaten içinde 30 kapsül var. Ben 12.haftada bıraktım aşk Ama ben hepsini tamamen kullanmadım zaten çok şükür kesede bir sıkıntı yoktu doktor işimizi garantiye alalım diye verdi. Mardinde ahbap doktorlarımız var ordaki doktorlar bu ilaç için kullanılmaması gerek diyormuş. Öyle olunca ben de işkillendim ortalama 20 tane kullandım açıkçası
Elif3419 miniminibebek yaaa öyle mi içim rahatladı🥰 uzakta olduğum için mesajla konuştuk doktorla tatmin olmadım devam dedi sadece o yüzden canım
Supermom488 Tüp Bebek tedavisinde doğuma kadar kullanılabiliyor kullanan tanıdıklarım var ama normal gebeliklerde riske bağlı kullanılıyor ben hamileliğimin başından 25. Haftaya kadar aralıklı kullandım kendiliğinden oluşan kanamalarım vardı
Duygushfgjk Bize de doktorumuz doğuma kadar kullan dedi çünkü erken doğum riskimiz var bizim ilk iki gebeligmdede doğuma kadar kullandım. İlk iki çocuğum da erken doğdu 7 aylık geldiler ama progestan daha erken gelmemesi için kullanılıyor zwten
Elif3419 Duygushfgjk anladım canım teşekkür ederim benimde saha önce düşüklerim olduğu için demekki sıkıntı olmamasına rağmen devam ettiriyor
miniminibebek Elif3419 benımde kestiröediler daha öncesinde iki düşüğüm var kanamam da oldu 🙊onu kullanmasam psikolojik olarak rahat edemem zaten evhamlıyım en azından içimi rahat tutuyorum
Elif3419 miniminibebek bende bu açıdan bakayım☺️ 4 aydır hergün sabah akşsm fitil tak biraz yormuştu neyse yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler🌸
miniminibebek Elif3419 bende yorulduğunu hissediyorum fitil konusunda her gün o ıslaklık vs ama bebiş için katlanıyoruz