nesetneseturan yagmurayd1 ben gittim bı kackez burdakilere göre iyi orası ama doktor farklı olunca değişiyor ücretler en uygunu nejla hanıma gittim oda 1750 idi 4 ay önce iyi doktor ama diğer oglumdada gitmiştim 1. 2 kez cinsiyeti 13 haftalikti söylemişti
Minik1Civciv Gkczel evet canım memnunum oğlumu onda doğum yaptım. Şimdi kızıma hamileyim 28+3 olduk. Sezeryan doğum yaptım bu arada.
Birsen15 1_Pandackk ben Pendik yüzyıl hastanesinde hale kayırana gidiyorum muayenesi 1700 tl . İlk doğumumu da kendisinde yapmıştım çok dikkatli ve soğuk kanlı ben kendisini seviyodum ikinci hamileliğimde ilk muayenede kendisini gördüğümde aşırı mutlu olmuştum . Rahatlatıyor ve gerekli bilgileri kısa ve öz veriyor kafa karışıklığına yer yok
nesetneseturan İstanbul Yenibosna medipola gitmiştim ilk aylarimda 1750 32+4 şuan devlete gidiyorum aynı doktora yine randevu aldım avcılar murat Kölük devlet hastanesi evimizin arkasında memnunum da özele okadar para yetistiremem açıkçası
irem_zengn yesilimsii Sibel Yılmaz hanım için gitmiştim geçen hafta fakat kongrede olduğu için yoktu defne dağlar hanıma muayene oldum
Nurellaaaaaaa1212 KLORAKHANIM zaten doğum yapıp sürekli ziyarete gidenleri görüyorum kapıda cok seviyoruz doktoru diyorlar şok oluyorum her defa