Mrv7882 Ankara Özel A Lıfe Sağlık Grubu Etimesgut Şubesi OP.DR.Sabina Koçak muayene ücreti 1280 lira ben doğum paketi aldım 54bin tabi paket dışında olanlara ekstra ücret ve her muayenede 50 tl katılım payı var.
Ayseguls_baby New23 Pınar Çakmak a gidiyorum çok memnunum. 3 sene sebepsiz hamile kalamıyordum kendisine gittim 2. Ay da gebelik elde ettik
Minik1Civciv Gkczel evet canım memnunum oğlumu onda doğum yaptım. Şimdi kızıma hamileyim 28+3 olduk. Sezeryan doğum yaptım bu arada.
Denizz43 Gkczel Oğuzhan asla gitme benim ikinci gebelikte sıkıntı olmasına rağmen hep oyaladi beni bebeği ve beni tehlikeye attı 39 haftada artık doğuma almadığı için devlete gittim doktor saolsun kabul etti beni ve doguma aldı hemen
Nurgul1010 Anneadayii_ ikinci bebegımı dogum yapıcam gulden hocada ınsallah somadan gelıyorum gercekde bolgenın gelmıs gecmıs en ıyı doktoru
Anneadayii_ Nurgul1010 benim de bütün yakınlarım o doktorda doğum yaptı gerçekten çok iyi kapıda çok beklememiz dışında bi sorun yok 😂
Seymanur_ts 1_Pandackk kızlar Sakarya’da Aslıhan kalkaymaz diye meşhur bi doktor var ona muayene olan ücreti nedir bilen var mı ?
Seydayumat Seymanur_ts ben de çok duymuştum o doktoru ama bana çoğunluk gitmememi söyledi medarda musa yılmazı çok övüyorlar
1kopek1bebek 1_Pandackk liv hospital bahçeşehir Billur küpelioğlu 3750 tl çok çok memnunum 🙏🏼 34+3 deyim vajinal doğum planlıyoruz çok kahrımı çekti sağolsun çok sabırlı güleryüzlü bilgili anaç sıcak kanlı ❤️
KAANMOMY 1_Pandackk anadolu sigortada doğum teminatlı sağlık sigortam var. Neredeyse tüm özel hastaneleri karşılıyor ama ben evime yakın olduğu için kurtköy ersoy hastanesine gidiyorum. Doğum dahil tüm kontroller rüm yatışlı ayakta hastalıklar için 28 bin tl ödedim geçen yıl.
halime0107 Kanye merhaba siz City hospital’de mi doğum yaptınız? Eğer öyleyse biraz bilgilendirir misiniz rica etsem?