cansuuu__ Beyzack araba var ama eşim işte olacak e bende de ehliyet yok o yüzden eğer her gün olursa bide o saat aralığında gitmek zor yani
Beyzack cansuuu__ evet benim için de öyle maalesef . YouTube’dan nefes egzersizleri izlerim dedim doğum için
Beyzack cansuuu__ bebiş iyi çok şükür tahlil vermiştim enfeksiyon vardı onun için idrar kültürü istedi nst bağlamadı herhangi bi kasılma sancı olmadığı için iki hafta sonra tekrar gel dedi . Sen ne zaman gitçeksin ?
cansuuu__ Beyzack pazartesiye randevu aldım bende ama bugün biraz ağrım var karnım gergin sert gibi bebeğin hateketlerinde sorun yok ama ayağa kalkınca ağrım oluyor mesaj attım doktora geçmezse hastaneye git dedi ama yatınca geçiyor sende olmuşmuydu hiç
Beyzack cansuuu__ oldu bende de ara ara da oluyor nefes alamıyor gibi oluyorum gerim gerim böyle yatsam olmuyor otursam rahat değil büyüyor heralde dedim sormadım bile doktora 😅 farklı farklı sürekli bi ağrım var zaten maalesef
cansuuu__ Beyzack benim hiç olmamıştı şimdiye kadar yani hiç sert ve gergin hissetmemiştim ama hareketleri felan iyi olunca gitmeyim dedim acile felan
Beyzack cansuuu__ yanlış yönlendirmişim tabi de hareket ediyorsa ve kanama tarzı bir şey olmadıysa hiç acile gitme düşüncesi olmadı doğum yaklaştı ağrılar olması normal diyor herkes
cansuuu__ Beyzack aynen sürekli sürekli bende gitmek istemiyorum fazla olursa giderim zaten iyiyim şuan bu arada doktora ne zaman geliyim desim 32. Hafta da görmem lazım dedi neden acaba bu kontrolde doğumla ilgili felan bişey söyledi mi sana
Beyzack cansuuu__ benimde 32+6 :) ben hiç hastanede tahlil yaptırmadım hep sağlık ocağında yaptırdım bi idrar kültürünü hastanede yaptırdım
Beyzack cansuuu__ evet doktor da söylüyor zaten istersen sağlık ocağında yaptırabilirsin diye hangi tahlilleri istediğini yazdı benmde sağlık ocağında yaptım demir faln baya düşüktğ benim bide enfeksiyon var maalesef.
cansuuu__ Beyzack yoğun mu enfeksiyon inşallah bian önce geçer doğumu da etkiliyormuş o bende yanma felan hissetmiyorum ama afedersin çok tuvalete gidiyorum baskıdan dolayımıdır bilmiyorum az bişe olsa kaçıracakmış gibi sıkışıyorum