23 mayıs cuma günü sezaryen ile doğum yaptım anne olmak çok güzel bebiiş çok güzel ama spinal sezaryen öyle berbat bişeymiş ki aslında ameliyathane ortamından çok korkup panik olacağımı düşünüyordum ama öyle olmadı herşey başta çok güzeldi panik biri olmama rağmen orda gayet sakindim sonra spinal iğne yaparlarken de korkmadım çok acıcağını düşünmüyordum çokta acımadı zaten ama bi tık ani bir irkilme oldu neyse yattım ama tam uyuştuğumu hiçbir zaman hissetmedim ameliyata başladılar tüm o çekiştirmeler dikişler birçok şey hissettim korktum çekiştirme hissediceğimi söylediler orda ama yinede bana çok fazla geldi çok panik oldum tansiyonum düştü hemen bi iğne verdiler kendime geldim devam ettiler tüm ameliyat boyunca hep fazlasıyla hareket hissettim neyse bitti yukarı çıktık ilk kalkış zor diyorlardı evet bir tık zor ama dayanılmıcak gibi değildi zaten yürüdükçe insan kendine geliyor. Ağrılarım illaki oluyor dikiş yerinde yanma hissediyorum hareket ederken ama büyük bi sorun değil yani gayet dayanılabilir. Şimdi evdeyiz iyiyiz benim en büyük sorunum şuan baş ağrısı kızlar spinal iğneden oluyormuş felaket bir ağrı dün gece acildeydik inanılmaz kötü tüm kafam boynum omuzlarım felaket şekilde ağrıyor gece gözümü bile açamıyordum şimdi daha iyiyim ama yinede devam ediyor başım bana ait değil gibi. Bütün gece çocuğumla bile ilgilenemedim emziremedim mama verdi annemler o derece. Sezaryene tövbe ettim bidaha doğursam normal denerim🥲