umtbebe Kizlar benim 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanmam lazımmış gebelik oluşunca Allah izin verirse siz hangisini daha iyi buldunuz .?
1_Pandackk umtbebe hepsi ayni isimleri farklı ben oksapar 4000 binlik kunlaniyorum doktor uygun olabi yazacaktır size enox da kunlandim ben
myangelson umtbebe doktor yazıyor genelde ve eczane elinde hangisi varsa onu veriyor. Ben oksapar ve enox kullandım ikisi de aynıydı
2melekannesi_ umtbebe hepsi aynıdır ilaç neticede iyisi kötüsü olmaz ama bazısı daha az yakıyor mesela oksapar bir tık fazla yakar enox daha hafif geliyordu bana
aysgl3306 umtbebe oksapar kullanıyorum iyi bir kan sulandırıcı daha önce üç düşük yaptım her şeyi falzasıyla araştırmak zorundaydım
2melekannesi_ umtbebe yani dozu aynı olduktan sonra faydası da aynı olur diye düşünüyorum 4000 6000 falan değişiyor ya ona göre
aysgl3306 Evet oksapar biraz yakıyor ama çok etkili ayrıca yazdırabiliyorsunuz ml oranını kilonuza göre belirliyorlar bende şu an 0.4 ml olanını kullanıyorum
MM89 umtbebe hepsi aynı amaca hiznet eder ama etken maddeleri farklıdır. Doktorun tercihine göre değişiyor ben de hibor 7500 kullanıyorum bunu uygun gördü.