Irmaknur Benim 3dogumum olacak 3 gun once sanciyla hastaneye gittim 2 santim acilma var sanci var die yatirdilar 4 santim oldu 2 gun hastanede yattim ilerleme yok ve sancimda gitti suan hastaneden ciktim ve ne yapcam bilmiyorum kafam karisti ney sanci yapar acilmayi ne saglar bilmiyorum
Ozgle Irmaknur bende tam olarak bilmiyorum ilk hamileliğim ama meryem ana otu diye birsey duydum bir araştırın derim
ebru23 Irmaknur ne sanci yapar bilmiyorum ama sicak suya otur egil kalk merdiven cik hurma ye acilmn olursa zaten suyunu patlatinca o sanci geliuomus
Irmaknur Suni sanci vermediler kalpte ritimmbozuklugunoldugu icin dediler ama zannetmiyorum evdeyim baska bi hastaneye gitsem ne olur aceba
Zuleyhakaan Irmaknur neden verilsin ki kendı sancınıda bekleyebılırsın. Bana da suni sancı önerdiler 4 cm açıklığım vardı kendı sancımı beklıcem desım ve kendı sancınla 5 gün sonra doğurdum.
Zuleyhakaan Irmaknur ben ilk gittiğimde 4 cm açıklık var demişti eve geldim 5 gün sonra normal kendı sancımla doğurmuştum. 5 gün boyunca sık sık ilişki, hurma, ananas, merdiven inip çıkma ve duşta uzunca belime su tutma seklinde yapmıştım.