Beyzasannn Bat 27 Mayıs yani yarın hem kaset test aldım hem normal buradaki eczanede artımed varmış ikisini aynı anda yaptım ikisi de pozitif yalancı pozitiflik olabilir mi kaset olan al bi gebelik testi markası
Eslem2112 Beyzasannn bi atarmısın cnm sanmıyorum biri olsa öbürüde olacak die bişey yokm bence kan ver
Eldgrn Beyzasannn Albi de veriyor yalancı pozitif, pespembe verdiği oldu bende. Kan sonucu en doğrusudur kan verin derim
Beyzasannn  Eslem2112 basıl fotoğraf atacağım bilemedim uygulamayı yeni kullanmaya başladım
Eslem2112 Beyzasannn cnm postta sol üst köşede üç çizgi var praya bas resim yükle var mutlu resim die bi yere yönlendiriyor orda resmini seç ve paylaş alttaki linki kopyalayıp burdaki yanıt kısmına yapıştır
Beyzasannn Eslem2112 dayanamadım gittim verdim sağlık ocağında test akşam 6 dan sonra çıkabilir dedi haber vereceğim
Beyzasannn mother2 burda okuyorum testlerde yalancı pozitif gören çok olunca inanasım gelmedi çok testlere ama ikisinde de aynı anda yalancı olması zor gibi bakalım test verdim inşallah güzel haberi alırım ☺️
edabolukbasi3- Beyzasannn bu baya belirgin yalancı olamaz yalancıda genelde silik çizgi veriyor kan ver bence
Beyzasannn mother2 @Eslem2112 test sonucum pozitif 722 çıktı internete baktığımda 5 hafta hamilelikte bu değer çıkıyormuş ben 29 nisanda regl olmuştum üstüne görmüşüm herhalde ya da böyle birşey olabilir mi haftası küçük ama beta yüksek değer