Zll21 Haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra sağlık ocağından veya başka bir bölümden alacağım bir haftalık rapor doğum sonrası iznimden düşer mi
Elmasekeri1 Zll21 rapor girince çalışabilir düşüyor demişti iş yerindekiler yıllık izin girdim o yüzden
minkmom_25 Zll21 bence bu çalışabilir raporundan farklı. Bende sağlık ocağından seminer için rapor almayı düşünüyorum çünkü 35. Hafta dolmuş oluyor. İnşallah alabiliriz
Medine-96 Zll21 Zll21 doğum sonrası izninizden düşüyor malesef yani çalışabilir raporu alıp başka bir rapor kullanırsanız raporlu süreniz çalışılmamış sayılıyor böylelikle doğum sonrasına aktarılmıyor
Mry2020 Zll21 ben öğretmenim müdürüme sordum alabilirsin çalışabilir raporun bozulmuyor dedi ama burda okuduklarımdan ötürü emin olamıyorum
Mry2020 Zll21 çok iyi benim de haftaya 36.haftam oluyor bayram öncesini birleştirmediler ve benim çarşamba 7 saat dersim var 😢😢 bari o gün rapor alayım diyorum
anneoluyorumm13 Zll21 ben bu soruyu kadın doğum uzmanıma sordum iznin bölünür hiç tavsiye etmem yazık edersin dedi
anneoluyorumm13 Zll21 Mry2020 Kızlar benim ki eskiden vardı şuan kalktı dedi iyice araştıralım bende gebeliğe bağlı siyatik oluştu iş yerinde baya zorlanıyorum eğer böyle olabiliyorsa bende rapor alıcam ama bir yanlışlık yapıp doğum sonrası iznimizden olmayalım ☺️
Zll21 anneoluyorumm13 bende çok arada kaldım herkes başka bir şey söylüyor ama bizzat il milli eğitimi aradım olur dedi belki kurumdan kuruma fark vardır bilmiyorum 🤷🏼♀️
anneoluyorumm13 Zll21 aaa olabilir ben sağlıkçıyım sağlık bakanlığı zaten rapor konusunda çok zorluk çıkarıyor çalıştığın kurumdan rapor almak yasak 🤦🏼♀️😁😁
Seelinimo Alamazsınız maalesef. Daha doğrusu SGK diyor ki madem öyle çalışamaz raporu verin diyor. Çalışabilir raporunuz düşüyor.