BEYZAKUCUKDAG Kızlar şunu yaptım hemen doğuma gittim dediğiniz şeyler oldu mu olduysa paylasirmisiniz 38+6 yım bugün ama ne yaptıysam gelmiyor 🤷🤦
Zeynep_Sedat BEYZAKUCUKDAG uzun bir yürüyüş yaptım tabi çoğu yerde bir ayağım kaldırım da bir. Ayağım. Yerde :) herkes bana bakıyordu orası ayrı 🤣 eve geldim 5.kata çıktım ama inene kadar neler çektimmmm😃😁 ananas ve hurma yedim arka arkaya sonra gece 1 de sancım geldi
ArasveAnnesi21 BEYZAKUCUKDAG aaa bende 38+5 hurma yürüyüş merdiven yer silmek korumasız ilişki ama tık yok doktor boyle giderse 41.haftaya kadar bekleriz dedi sonra suni sancı 😀
bsraaklcyldz Zeynep_Sedat nasıl bir sancıydı tarif edebilir misiniz? Sonra suyunuz veya nişanınız geldi mi ?
bsraaklcyldz Ya bende 38+2 yim doğurmak istiyorum 😅 yürüyüş yapıyorum sıcak duş alıyorum ama tık yok. Bi sancı girdi doğururum sandım sabah oldu geçti anlamadım. Su yok, nişan yok. Hurma da yedim gelsin oğluşum artık 🥹
BEYZAKUCUKDAG bsraaklcyldz bende öyle gece sancı giriyor sabaha kadar çekiyorum ne yapsam geçmiyor ama gelmiyorda benim oğluş 🤦😂
Zeynep_Sedat bsraaklcyldz uyuyordum gece belimden ağrı girdi karnıma yayılmaya başladı ama. Geçiyordu tekrar uyumak istedim ama tekrarlamaya başladı sonra aşağı doğru baskı vardı biraz daha bekleyip duşa girdim geçerse yalancı sancı dedim duş altında da çömelip kalktım ağrı girdikçe sonra suyun oturdum altında biraz çıktım geçti gibiydi yatağa girdim tekrar belimden ağrı girdi ama şiddetleniyordu artık ve 10 dk da bir girmeye başladı sonra dakika zamanla düştü dedim doğuruyorum eşimi. Kaldırdım. Ama sancı girdikçe yataktan tutup çömeldim. Zaten ayakta durabilecek bir ağri sancı değildi hareket etmeye çalıştım. Suyum yada nişanım gelmedi
Canco 😂benimde dün nişan denilen akıntım geldi yürüyüş pilates ahududu yaprağı çayı hurma hepsini yapıyorum bu gece falan sancım gelir mi demiştim ama önceki gecelerden daha rahat ağrısız sancısız uyudum 😂😂 Kızlar nişan geldikten sonra korunmasız ilişkide bir sıkıntı olur mu bilginiz var mı acaba
BEYZAKUCUKDAG Canco benimde öyle ya ağrım var egzersiz yapıyorum belki hızlanır diye ama geçiyor ağrım 😂🤦
BEYZAKUCUKDAG ArasveAnnesi21 benimde son tarih 3 Haziran dedi o zaman tam 40 haftalık oluyor bakalım ne olacak artık
BEYZAKUCUKDAG ArasveAnnesi21 burada okumuştum günde bir bardak iciliyormus 7 tane hurmaya 7 Ayetel Kürsi okunuyormuş 2 bardak suda kaynatiliyormus hurmalar yumuşayana kadar daha sonra suyu icilip yumuşayan hurmalar yeniyormus günde bir bardak iciliyormus bir ya da iki kez yapabilirsiniz doğuma kadar yaziyordu çok faydalı yazmışlar bende bir yaptım şimdi ikinciyi icicem bakalım
Firstmommy33 BEYZAKUCUKDAG Bende 38+4 deyim.Her gün yürüyüş,aksak gebe yürüyüşü ,pilates,4-5 hurma ,sıcak su ile duş yapıyorum.Bugün ilk defa ACTİVATİNG LABOR hareketlerine başladım inşallah faydası olur.Bende bu başlıkta bekleyeyim önerilere açığım 😂
BEYZAKUCUKDAG Firstmommy33 benim bebiş kanala yerleşmiş 1.5 cm de açılma vardi 2 hafta önce felan ama hala bekliyorum
Firstmommy33 BEYZAKUCUKDAG benim doktorum açılmaya bakmadı nst de 35 çıktı sancım .Eli kulağında doğum çok yakın dedi ama 3 gün oldu diyeli
Handenur1 Bende 38+4 oldum artık doğurmak istiyorum ayaklarım bedenimi taşımıyor ayaklarımın altı ağrıyor 😭