NurAyse_nur Hanimlar nasil gidiyor hamilelik kacinci bebeginiz? Hareket durumlar hayat sizi nasil etkiliyor?
Miniginannesiiii1111 NurAyse_nur 15+5im kasık ağrısı adet olacak gibi ağrı oluyor arada siz yaşadınız mı böyle acaba
NurAyse_nur Kalbimde 16. Haftadayiz bir kac zaman önce daha net hissediyordum hareketlerini simdi ara sira hissediyorum sanirim gun icindeki kosturmacadan yorulup hissedemiyorum saglikla gelsinler inşallah dogum ne zamana geliyo
Tubita NurAyse_nur nasıl hareketlerini hissediyordunuz 16 hafta bile hissetmek için erken değil mi ben de 16. Haftadayım ama yok gibi birşey 🙈
NurAyse_nur Miniginannesiiii1111 olmustu ama bende 8 9 haftalarda oluyordu magnezyuma basladim kesildi suan gayet iyiyim elhamdülillah
Miniginannesiiii1111 NurAyse_nur benim o haftalardada olur geçerdi perşembe günü kontrolüm var doktoruma dile getireyim olmadı bu durumu
NurAyse_nur Miniginannesiiii1111 12 . Haftadan sonra genelde doktor veriyor ben doktora sormadan basladim cunku önceki hamileliklerimden biliyorum doktora soyledigimde de kullan tabiki dedi ve magnezyumu ictigimden beri daha daha rahatim