Hifaakim Bugun tam 14 haftalık olduk maşallah nasıl gidiyo benimle aynı olan varmı cinsiyeti öğrendinzmiii
Deletedmom_808 Hifaakim bende 14+6 önceki kontrolde %90 kız demişti dr perşembe randevum var tekrar sorucam bakalım burda değişeni çok gördüm inşallah değişmez sen öğrendinmi cinsiyeti
Hifaakim Tutuuu ee nasıl gidiyo benm mide bulantılarm koku hassasiyetim çoğaldı maalesf sizde nasıl durumlar
Tutuuu Hifaakim mide bulantılarım 12de azalmıştı 12ye kadar berbattı hem koku hem yemek yeme konusunda çok kötüydü 12de azaldı amma 14den itaberen yine çoğaldı kokulara hassasiyyet hiç bitmedi yorgunluk uykusuzlukda var🥲
Hifaakim Tutuuu bnde de ilk zamnlar yoğun yoktu bulantı ama şimdi çoğaldı yemek yemek istemiyorum resmen
Tutuuu Hifaakim yağlı felan yememeye çalış inşAllah bi kaç haftaya geçer ya doğru düzgün beslenimiyoruz
yldzmtlu Hifaakim 16+6 haftalik olduk halen midem bulanıyor çoğu şeyden tiksinti geliyo cinsiyet ilk kız dediler aradan beş gün sonra erkek Bi hafta sonra kontrol var bakalim😂😂