Kızlar yazmıştım doğuma gircem gün zaten dua istemiştim o gün yatışım yapıldı sabah 10 da fitil verildi bebeğin suyu az diye alındım öncelikle doğuma fitil beklenen sonucu vermeyince damar yolundan sancı verildi 3-10 arası kesintisiz sancı çektim arada bir sancıyı kestiler dayanamadığım yerde 11 de doğumum başladı ama ben o zamana kadar aldığım sancılardan dolayı halsiz ve güçsüz düştüm doğum başladı erkek hemşirelerden destek alarak bebeğin kafasını görünen yere kadar çıkardılar karnıma resmen oturdu erkek hemşire ve sonrası hassas içerik okumak istemeyenler için sonra bi telaş hissettim herkeste anestezi doktorları ameliyat doktorları bi koşturma derken o halde beni koridorda sezeryan odasına ayakta götürdüler bebeğimin ve benim kalbi durmuş ne iğne hissettim ne uyuşma nede o anı hatırlıyorum kendime geldiğimde herkes bir nefes almış gibiydi şuan hem vajinal ağrım hemde sezeryan ağrım var bebeğimde bende çok iyiyiz ama size demem o ki her insan kendini tanır vajinal doğum yapmaya inancınız yoksa ıkınamıyorsanız paranız yoksa bile dilenin gidin özelde doğum yapın ömrümden ömür gitti 🥹 bir gecede saçlarım beyazladı