babyshark__ Mariam1 sanki bende çok silik bir çizgi gördüm göz yanilmasimi bilemedim sabah ilk idrarla dene canım haber et inşallah vardır
ErsBegAs Eslem2112 ay Eslemm var gibi betan düştü mü peki kimyasaldan sonra? Ay heyecan… Kimyasaldan hemen sonra gebe kalınıyor diyorlar çünküüü
Gamze1109 Elfksogl kızlar kaset testi dün yaptım hemen silik ikinci çizgi çıktı bugün Freely marka erken gebelik testi aldım böyle yani negatif sizce hangisi güvenilir Freely pek onermiyorlar ama bilemedim 4 günüm geçiyor
8143 Rabbim hepinize gzel haberlerle gelmeyi nasip etsin herkesin gönlündekini nasip etsin sabır istiyor 🤲🤲🌸💕
busrax_ Elfksogl benim de bugün adete beş gün vardı test yaptım negatif artık buradan dönmez çatlamanın 10. Günü bu ayda elim boş 😢😭
Onurbunur DAS benimde öyleydi çarşamba yaptım silik çıktı cuma kan verdim 167 çıktı yarın yine vereceğim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allah
Ceycey7 Bugün beklenen adet günüm ama olmadım test yaptım negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam sizce normal mi