Aygn Kasik ve bel ağrısından uyuyamiyrm resmen kızlar 24 haftalık hamileyim kizim da arada vuruyr ama korkuyrm da 2 gündür var bu ağrı
Aygn Nalkan sabah olsa aricam 120 km uzakta doktorum yoksa şimdiye giderdim galiba ya bir duruyr bir bıçak gb aniden giriyr üşütme mı acaba diyrm cunki 2 hafta önce kontrolde herşey normal dedi doktor
Nalkan Aygn cnm benim hiç belli olmaz ki anlık gelişen bir durumda olabilir inşallah korkulacak birşey yoktur ama cnm benim ya😔
Nalkan Aygn yok cnm benim korkma tabi hareketli olması iyi birşey tabi az kaldı sabah olmasına doktoruna danışırsın durumunu
Aygn Nalkan üşütme kaynaklı olabilir mi sürekli bir ağrı değil 10 dk 15 dk bir mesela anı bıçak saplanması gb 5 sn anca suruyr
Aygn Nalkan ha birde ben ilçedeyim bugün haftada bir doktor geliyr buraya bugün gittim biraz sınır bozucuydu doktor soru soramadım ama gayet iyi dedi bebeğe bir şey olsa görürdü demi
Nalkan Aygn cnm aklıma bunlar geliyor benimde bir ara böyle ağrım olmuştu enfeksiyon çıkmıştı ama bilemedim başka ne olabilir ki?
Nalkan Aygn tabi cnm benim görürdü zaten hareketli de diyorsun maşallah korkma hiç sadece doktorunu bilgilendirirsen o daha yönlendirici olur diye söyledim cnm korkma panik yapma yine sen
Aygn Nalkan aynn bacim hareket ediyr vuruyr habire 🤗 ilk olunca birde tedavi ile oldu ondan korkuyr insan
Nalkan Aygn benim 33+3 haftalık cnm netteki her bilgiye aldırma canım boşver bazen gereksiz yere korkutuyor insanı