Buse4161 Kızlar bu hemoroid illeti bi geçiyor bi tekrarlıyor tamamen kurtılma yolu yok mu bende acı falan yapmıyor da kaşıntı yapıtor kremi var onu sürüyorum kremi de düşünmeden sürdüm gebelikte bir zararı yoktur inş proctogyvenol mu ne öyle bir ismi var
edabolukbasi3- Buse4161 o tamamen geçmez ya ara ara tekrarlar kabız mısın kabız olmamaya özen göster birde tetikleyecek yiyeceklerden uzak dur ilaç hakkında bişey diyemicem doktoruna danış mutlaka
3_bebelianne Buse4161 Bu sıcak suya oturmak birebir ama gebeyken olmaz canım allah korusun erken doğumı tetikler doğum sonrası geçmez ise uygularsın şuan bol su lifli gıda tüket
Buse4161 edabolukbasi3- valla hamileliğimden beri hiç kabız olmadım aşkım hep lifli şeyler tüketiyorum ekmeği falan da azalttım bazen hiç yemediğim oluyor. Büyük abdest sonrası aşırı temizliyorum sanırım ondan oluyor ya diğer türlü de içim rahat etmez ki 🤦🏼♀️ haftaya kontrolüm var doktora bi sorayım
edabolukbasi3- Buse4161 aşırı temizleme yapmaz ya olsa bende de olurdu fazla ıkınmakta yapıyor tetikleyecek bişey vardır mutlaka acı yemek bile tetikliyor danış çok kötü bişey oturmayo bile insan
Buse4161 edabolukbasi3- sorayım o zaman hayatım çok oturmaktan da oluyor olabilir mi hamilelikten önce de motorkuryeydim oturarak iş yapıyordum bir nevi
edabolukbasi3- Buse4161 evet olabilir şimdi baktım da sıcak su yada buz falan uygulayabilirmişsin kaşıntıyı alır en azından