Asortikhanim Kuromi ben bıraktım direkt ama siz bana bakmayın biz her ay mutlaka 1 ay balık yemeye giderdik hamilelikten dolayı onuda bıraktım inanılmaz soğuttu herşeyden magnezyumla devam ediyorum yoksa ölüyorum resmen onu kullanmayınca
NoName_ Kuromi doktorum bana imom vermişti omega içeriyor dye ama midemi bulandırıyor 1 ay kullandım bıraktım sonra ya decavit kullan ya imom kullan imomda omega var sadece ekstra olarak dedi ben decaviti seçtim şuan ekstra omega almıyorum
Kuromi NoName_ imom da bulantı yapıyormuş zaten ablamda kullandı . Oda hep içince Miğdem bulanıyor diyordu. Bakalım doktor ne diyecek gittiğimde . Gidene kadar hiç birşey içmeyeceğim.
Asortikhanim Kuromi balık yağı vericeğini bildiğim için dğzenli yemeye başladım ama gerçekten tiksindirdi artık
buse2507 Benim doktorum da decavit yazıyor i Mom içmek istiyorum dedim içinde balık yağı var diye adam decavit yazmış
Kuromi buse2507 i Mom kullanmıştı ablam onunda miğdesi bulanıyordu . Dün geceden sonra çok önemli değilse kullanmak istemediği belirticem. Boğazım kusmaktan ağrıyor resmen
NoName_ buse2507 imom zaten reçetesiz satılıyor her türlü parayla alıyorsunuz onu kullanmak istiyorsanız kullanın bence bir sakıncası yok benim doktorum ikisi arasında seçenek sundu bana bıraktı ben decaviti seçtim
Kuromi Asortikhanim kullanmak istemediği söyleyeceğim umarım kullanma filan der🥺 boğazım tahriş oldu resmen
Lovelavi ben de şu an yeni başladım sayılır 13. haftada başladım ocean mummy kullanıyorum tadı kötü ama kusmam falan olmadı
Kuromi Lovelavi başlarda benimde olmadı ama her içtiğimde bi önceki güne göre daha bi kötü hissediyordum kendimi. Şuan ise içtiğim gibi 10 dakika sonra kusuyorum. Fazla mı geldi ondan mı oluyor anlamadım.
myangelson Kuromi bu hamileliğimde kullanmamistim doktora sorduğumda gidip eczaneden herhangi bir balık yağı alabilirsiniz kullanmak isterseniz dediler 🤦🏻♀️
Kuromi myangelson ilk kızımda da bana öyle demişti doktor bende sadece 1 paket kullandım bidaha kullanmadım. Şimdi doğumdan sonra bile veriyorlar 😭
ppmerlina Kuromi ben kullanmıyorum bitanem. Sadece folik asit kullanıyorum. Devlete de gittim özele de gittim üni hastanesine de gittim kimse bana balık yağı, vitamin falan kullan demedi. Belki kan değerleriyle ilgisi vardır
Kuromi ppmerlina kanlarımda sorun yok çok şükür folik asiti 3 ay kullandım o bitince bunu kullanacaksın artık dedi direk verdi yani kan filan vermedim. Sizin kaç haftalık 3 aydan sonra veriliyor bildiğim kadarıyla . 2 arkadaşımda benim gittiğim doktora gidiyordu. Onlarada vermişti
myangelson Kuromi doktordan doktora göre değişiyor bence ilk hamileliğimde de doktor kesin kullandirtmisti