momofprincess1221 Eski diziye basladim bugün bas rolde cok hos Batu isminde oyuncu .cok begendim Ama aklima gelmedi esimin kuzenin oglunun ismi ve malesef özel bir cocuk .bir zarar olurmu koysam .
3_bebelianne momofprincess1221 Saçma düşünceniz hepimiz sonradan da olsa engelli adayıyız o zaman hiçbir ismi koymayalım
Tatlisanne42 momofprincess1221 yok canım olmaz ad adına kim çekmiş ki hurafe onlar herkesin karakteri yapısı farklı huyları dahil rabbim yaratırken herkesi aynı yartmamis farklı farklı yaratmış o yuzdn korkma çok beğendiysen koyabilirsin illa inun gibi olcak diye bsy yokki
momofprincess1221 Blackkk yok onun ismi diye degil hiccc aklima gelmedi o .bugün bir dizide begendim esime isim buldum deyince esim hatirlatti ama sen bilirsin dedi .milmet isim ceker cart surt diyor ja ondan huzursuz oldum canim
Blackkk momofprincess1221 yok ya bence birşey olmaz hurafe sözler onlar hep bence sonuçta bide onu düşünerek koymak istememişsin
momofprincess1221 3_bebelianne saol canim ,kafam ruhum cok karisik safak 35 hersey zor geliyor suanda
3_bebelianne momofprincess1221 asla kırmak istemedim canım yanlış anlama takma yani koymak istiyorsan koy anlamında dedim ne olacağımız belli değil isim sonuçta milyonlarca kişide aynı isim var 😊
Tatlisanne42 momofprincess1221 bence bı kağıda yaz snra eşinle beraber cekebilirsin öylede olabilir karar veremiyor San
momofprincess1221 3_bebelianne ALLAH razi olsun canim.🪷haklisin .zaten valla bugün yagmurlu evden cikmadin .eski dizi ama benim bilmedigim dizinin ismi : adi mutluluk youtube da önüme cikti .zaten isim ariyordum basrol oyuncu cok hosuma gitti😃🫣 Enes Artun Serkan Bunlari az cok begeniyordum batuyuda ekledim bunlarin arasina saolun canlar bakalim hayirlisi
Asortikhanim momofprincess1221 altlarda gördüm yazınızda ismini koyarsam çocuğunuzda öyle olur demişler size de nasıl zihniyetli insanlar kalmış gerçekten sizide etkilemişler ister istemez
Asortikhanim momofprincess1221 bencede olmayın istemsizce insan çok etkileniyor bu sebepten kimseyle muhatap olmuyorum akraba çevre taifesinddn