Melissayda 36+3 çok yorgunum ama uyuyamıyorum her tarafım ağrıyor, çok sıcak, bebişkosu içerde uyumuyor sizler neden uyuyamıyorsunuz ✋️
Melikeakkc Melissayda bende 36+3 üm bende. Ağrılarım var, sağ sola yatmaktan kaburgalarım acıyor artık. Duygu birikimleri başladı. Biri dokunsa ağlıcam😂 su son 39. Haftaya gelene kadar ki zaman da geçseydi. Sezeryan olucam🙏🏼
monica50 Melissayda ben de sabaha kadar oturcam heralde sabah doğuma gidicem sancılarım var sabahı edebilecek miyim bilmiyorum heyecanlıyım
Tatlisanne42 Melissayda ben oldum olalı uyuamiyorum ya ama sbhlari uyanamiyorum geceleri katiyen uyuyamıyorum şuan 16 haftalık olduk gunduzleride uyku basıyor bazen uyuyorum bazen uyumuyorum işlerim oluyor uyumadigim halde gunduzleri geceleri hiç uyuyamiyorum neden bilmiyorum aslında son haftalar uyuyamam ama ben kızımda da boyleydim uyuyamazdim buda kız olduğu u düşünüyorum sizin cinsiyetiniz nedir yolu bitirmissiziniz
Melissayda @Melikeakkc ya aynıymışız canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz sağa sola dönmek bile çok zor artık. Duygu birikimi çok yoğun hormonlarımız çok yüksek bende ikinci sezeryanımı olucam 38+5′de 🥰
Melikeakkc Melissayda şuan acıya uyandım siinilerim bozuldu🙏🏼🙏🏼 iş yaptım diye muhtemelen ağrı ama çok acıyor gitsem bişey yapmıcaklar biliuorum 😩😩
Melissayda @Tatlisanne42 evet çok şükür bitirdik ikinci gebeliğim benimde. İkinci prensesim olacak inşallah 🥰 uyku problemi gece çok zor oluyor ya uyumak istiyorum ama boş boş yatmakta sıkıyor
Tatlisanne42 Melissayda öyle valla gerkcetn kız olan cinsiyette yatmiyorlar anneler ben kizimdada öyleydim yatamiyorsun sağlıkla gelsin inşallah
Papatyam_42 Beni kedilerim uyutmadı ama şimdide meraktan uyuyamıyorum göğüslerimden sıvı akıyor 18+5 haftalığım erken değil mi son zamanlarda geliyor diye biliyorum ama post açtım bununla alakalı bilgisi olanlar bakabilirse çok sevinirim
Melmur Melissayda genelde uyuyamıyorum 37. haftama girdim sezeryan olacağım haftaya yatmak yürümek artık çok zor ve ağrılarım oluyor heyecanla kızımı bekliyorum ❣️ Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 isteyen evlat hasreti ile yanan kim varsa rabbim onlarada nasip etsin bu duyguyu🤲🦋
Melissayda @Melikeakkc yok kuzum yapmazlar bir şey öyle olunca ben kalkıp ev içinde dolanıyorum camdan bakıp nefes alıyorum iyi geliyor 🌼
Melissayda @ErsBegAs ayy bende süt içtim bu saatte en iyi gelen şey yiyince mide yanması yapıyor bende sizde de oluyor mu ?