Denizzz- Merhaba tecrübeli annelere sorum olacaktı acaba emzirme atleti mi yoksa sütyen mi daha kullanışlı olur hangisini almalıyız 🙏🏻
Busraakay_26 Denizzz- ben sütyen almıştım ama normal sütyenler de iş görüyor 1-2 tane alıp memnun kalırsan çeşitlendire bilirsin bence
zeydalp Denizzz- ben emzirme sütyeni aldım iyiki almışım aşırı rahat süt sağması olsun emzirmesi olsun 3 tane var döndürüp döndürüp onları kullanıyorum. Normal sütyenlerle asla yapamıyorum çok sıkıyor bunalıyorum
Melikeakkc Denizzz- vallahi emzirme atleti aldım şuanlık. Ev sıcak olur tek giyerim diye. Dışarda da sütyen giyerim muhtemelen suwenin demirsiz sütyenler var çok rahat onlardan giyicem onları kullanıyorum hep de zaten
bthn_slm İkisi ile de rahat edememiştim , pedli atletler var onlar benim için çok daha rahat olmuştu tavsiye edebilirim
Denizzz- bthn_slm günlük de onlarla rahat ediyorum aslında o yüzden 1 tane de pedli emzirme atleti almıştım her yerde sütyen görüyorum da o yüzden sormak istedim yazın atlet rahat olur mu diye
1baharcicegi Ben emzirmr sudyeni aldım ama çokta memnun kalmadım 3aydan beride yarım atlet kullanıyorum aşırı rahat.
Denizzz- zeydalp anladım peki hangi sütyen markasını tercih ettiniz acaba 🙏🏻 pedsiz olanlar var ama onlarla çok rahat edemem gibi geliyor da bana
Denizzz- Melikeakkc Teşekkür ederim yorum için bende şimdilik pedli atlet almıştım sadece onlar rahat geliyor 🌸
rahatdur_evladim Denizzz- bana göre ikiside gereksiz üçüncü hamileliğim ve doğumum olacak hiç birinde almadım hiç ihtiyaç duymadım bence alınmaması gereken şeylerden biride bu emzirme sütyen ve atletleri
Seyda-06 Denizzz- emzirme sütyeni benim en büyük favorimdi şimdi yine kullanacağım ama ucu belli oluyor göğüslerin zaten göğüs pedi olmadan kullanmamıştım sütüm çok akıyordu sıkıntı olmadı pedli olan varsa bakacağım bu sefer
Denizzz- Seyda-06 sanki pedli olanlar daha rahat geliyor banada hem dışarı hem ev için ayrı ayrı almaktansa pedli olanlar tercih edilebilir 🙏🏻
hamilegunlugum5 Seyda-06 aynı şekilde bende pedle kullandım çünkü ucu belli ediyor sütyen bana daha rahat geldi o yüzden
rahatdur_evladim Sedamutluu emzirme sütyenleri çıkmadan önce anneler nasıl emziriyorsa öyle Sadece normal bedenimden bir beden büyük desteksiz olanlardan alıyorum o kadar ekstra başka bir ürüne ihtiyaç duymuyorum
Pptyaa rahatdur_evladim ya benimde ilk gebeliğim bilmiyorum ama bana da biraz saçma geliyor sizin yorumunuzu görünce sevindim çünkü sanki olmazsa olmaz gibi yazılıyor hep. Aslında düşününce bana daha eziyetli geliyor emzirme sütyenide atletide bi türlü hangisini alacağıma karar verememiştim. Yarım atlet tarzı bişey de iş görür sanki
Janssue Denizzz- Dagi’nin penye emzirme sütyenini aldım daha doğurmadan bunu giymeye başladım cildim nefes alıyor resmen tavsiyemdir
myangelson Denizzz- ikisi de var ama sütyen daha iyi bence yazın sadece sütyen giyiyorum atlet giymiyorum öyle daha iyi olacak