sevcnnn9 Iremyl activing labor dediğiniz egzersizin linkini atma şansınız var mı ve ananas hurma aksak gebe yürüyüşü korunmasız ilişki de rutininizde var mı
minismom Iremyl sıcak dus sonrası yapıyodum egzersizi 2. veya 3. gunde dogurdum gun asırı korunmasız iliski gunde 2 fincan adacayı iciyodum 3 hurma
Iremyl Ve doğum öncesi ne gibi belirtiler yaşadınız bebek toplanması bide bel ağrısı dışında bir şey yok henüz
sevcnnn9 Iremyl kaçıncı haftada egzersizlere başladınız sancım çıkmıyor açılmam da yok bebek sadece toplanıyor 35+4 haftalık oldum ne zaman başlamalıyım bu egzersizlere hurmaya falan
Iremyl minismom ay korunmasız ilişli yapsak doğuracak gibi hissediyorum ama kocamda iş yok 😅 korkuyor
Iremyl sevcnnn9 ay başlayın bence doğum kolay değilmiş gerçekten bunlar doğumu kolaylaştırmak için hazırlık gibi
yazbebisi_ sevcnnn9 ben de 34teyim doktora sordum bu konuyu 36. Haftayı önerdi başlamak için ben öyle yapcam bakalımm
minismom Iremyl gece iliskiden sonra sabaha karsı suyum geldi doguma gittim 😀 risk yoksa neden korkuyo
Iremyl minismom yalancı sancım ilişki sırasında oldu ondan beridir çekiniyor vall keşke belli etmeseydim 😁
Iremyl Canco bence nişan gelmesi çokta önemli değil bazıları nişan geldikten 1 hafta sonra doğuruyormuş bazıları 1 gün
Canco Iremyl evet de işte rahim ağzının tıkacı açılıyor deniyor acaba enfeksiyon riski vs olur mu diye düşündüm ondan
minismom Canco nisandan 4 gun sonra dogum oldu nisandan doguma kadar 2 defada iliski gun asırı olcak sekilde