Durumay1 Kızlar 18 haftalık hamileyim çamaşır giymiştim yeni biraz ıslaklık vardı ama bu akıntı değildi sonra bir tane daha değiştim ona da ıslaklık değdi peçeteye de bir iki damla değmişti neden oluyor olabilir biraz korkmaya başladım
Eda-54 Durumay1 hamilelikte mantar çok yaygın belki mantar başlangıcı olabilir ilerde çökelek tarzı bi akıntı olursa doktoruna görünmeni tavsiye ederim
Ozgenur001 Durumay1 aynısı geçen hafta başıma gelmişti 12 haftalık hamileyim bende ve ilk olduğu için çok korkmuştum üstelik benimki bir iki damlada değil baya oldu yani direk ebeyi aradim bebeğin bulunduğu kese idrar kesesine baskı yaptığı için olabileceğini söyledi yada üşütmüş olabileceğimi söyledi doktora gittim direk o da aynılarını söyledi kontrolleri felan yaptı çok şükür bir sorun çıkmadı bizde hatta bu bahaneyle bebisimin cinsiyetini de ögrenmistim🥰 Aklınızda kalmasın yinede bir doktorunuza görünün sizde önemli birşey değildir umarım
Eda-54 Durumay1 Umarım, bende hamileyken olmuştum fitil ve krem kullandım geçmemişti maalesef ama her gün 4,5 kere iç çamaşırı değiştiriyordum ama doğum yaptığım gün geçti çok şükür hormonlarla ilgili canım benim canını çok fazla sıkma
Durumay1 Eda-54 evet doğuma kadar kesilmiyormuş ya duymuştum inşallah değildir ya çok teşekkür ederim cevap verdiniz 🌸
Durumay1 Ozgenur001 içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim devam ederse bende bir görüneyim teşekkür ederim cevap verdiniz 🌸