Busravezeytin Kızlar selam. 2li tarama testi için kadın doğuma mı yoksa perinatolojiye mi randevu aldınız? İstanbul Avrupada önerdiğiniz yer var mı?
Merveue Busravezeytin maalesef İstanbul da değilim ben özele gitmiştim devlette sıra gün veriyorlar haftamı doldurmak üzere olduğum için beklemek istemedim özelde daha iyi bilgi veriyorlar
Nartanemmm Busravezeytin evet randevu alabilmek için kayıt açıyor, 22 haftamda yine alacağım detaylı için
Merveue Busravezeytin hayır canım kadın doğum inceledi burun kemiğini ense kalınlığını falan sonra kan verdim o şekilde
tahamommy Busravezeytin canım istanbulda 2liye perinatoloji bakıyor, bende çam sakura da yaptırdım. Önce kadın doğuma gidiyorsun o perinatolojide alan açıyor ve 12. Haftanda perinatolojiden randevu alman gerekiyor, kaçıncı haftadasın
tahamommy Busravezeytin kadın doğum açmadıysa daha perinatoloji alanını zaman kaybetme hemen git alan açıldıktan sonra perinatolojiye al randevu bulmak zor çünkü bilgin olsun, nerde oturuyosum? Çam sakura da sistem böyle
Busravezeytin tahamommy çam sakura bana biraz uzak kalıyor açıkçası 🥺 normal kadın doğum doktoruna randevu alamıyor muyum acaba başka hastaneden
tahamommy Busravezeytin normal devlete hiç gitmedim canım onu bilemiyorum, hangi hastane yakınsa söyle belki bilen biri çıkar yazar, o testin doğruluk payı da çok çok düşük bilgin olsun buarada