Nur192837 20 haftalık hamileyim hiçbir hareketlilik,kıpırtı vs. hissetmiyorum.Sanki hiç hamile değilim,bebiş yokmuş gibi😕Acaba sabırsızlanıyor muyum,hissetmek için daha vakit var mıdır? Kişiden kişiye göre bu durum değişir mi? Normal midir acaba?
bcmbzz Nur192837 kişiden kişiye göre değişiyor cnm merak etme ben 18de hissetmiştim ama 20den sonra hisseden de çok
deryakrgz Nur192837 19.haftanın sonlarına doğru hissettim. İlk gebelik. 24.haftaya kadar normal deniliyor 🤗
Esmademir34 Nur192837 bende 20+6 haftalik hamileyim henuz hissetmiyorum bazen Sol tarafta sertlik oluyor karnimin ilk gebelik oldugu icinmi bilmiyorum hic hissetmiyorum
2bebelianne Nur192837 2. Hamileliğim 12. Haftadan beri göbek deliğinin aşağısında 1 sn kadar kıpırtı hissediyorum bilmiyorum belki damar belki bağırsak hareketi ama bence bence bebiş ya 🥹
Afrakuzu Benim ikinci gebeliğim 13 haftalığım sol tarafında bi toparlanma hissediyorum bazen toparlanıveriyor bence bebek yani çok erken hissettim
melikegkbltt__ Afrakuzu bende 13 haftalığım aynı belirtileri hissediyorum özellikle sol tarafa dönüp yattığımda sağ tarafım normal ama sol tarafım şiş oluyor 🥹🥹
mucizem4423 Afrakuzu o rahmin sertleştiği içinmiş ben de öyle sanıyordum hsjsjsjs bugün doktora gittim öyle söyledi rahmi hissediyormuşuz 😊
yenigebeyim İlk gebeliğim ve biraz da zayıfım 16. Haftada kıpırtılar hissettim sonra emin olamadım 18 de tekmelemeye başladı ve dışardan görülüyordu
bebegimm1633 Nur192837 Hiç endişelenme 24. Haftaya kadar hissetmesen bile normal sayılıyor. Ama 25-26 Haftaya ulaştığında hala hissetmiyorsan bir doktora görünmekte fayda var.☺️
Ahsenmira Nur192837 ben 17-18 de hissetmiştim ama genelde 20-22 hissediliyormuş kilo ile ilgili olabilir bana zayıfsın ondan bu kadar erken hissettin demişti