Damla6606 meraba kızlar 10+2 haftalık gebeyim biraz bulantı biraz halsizlik bol bol karın agrısıyla devam ediyoruz sizde durumlar nasıl 😊 tahmini dogumlar ne zaman 😊
Dilek25 Damla6606 canım aynıyız bizim 11 Eylül gözüküyo🤗 benimde mide bulantısı dışında bişeyim yok çok şükür
ebruulas92 Damla6606 bende 24eylülde doğum yaptım kızımın adı da eylül sizede nasip olur inşallah yazıları okuyunca hamilelik heyecanım aklıma geldi😍
Seherr Damla6606 merhaba :) bizde 10+4 üz sabah bulantıları halsizlik ve gün içinde ara ara bulantılarım oluyo ikili test için randevu aldınız mı kızlar :)
ikicocuklubiranne Damla6606 7+6 benimde grip oldum hamilelik belirtilerini hissedemiyorum bile hastalıktan doktora da gidemiyorum ilaç kullanamadığım için 😞
Tugcemm Merhaba kızlar bizde 10+3 olduk bugun bitmeyen bulantı kasık agrısı uykusuzluk hepsi var sizde durumlar nasıl
Rabiabck10 Merhaba bizde bugün 9+0 doğumum 23 eylül gözüküyo bulantılarım halsizliğim biraz geçti kendinizi bol bol motive edin kızlar yoksa kafalar kalkmıyor yataktan halsizlikten
Sirincili Damla6606 20 eylül bizim de inşallah canım 🥰 bulantılar devam ediyordu bi kaç gündür daha iyiyiz çok şükür 🥰
mk123 bende 11+1 oldum bende bugün geçmeyen bir başağrısı tutmuş, istahsizlik bulantı hep vardı halende devam ediyor, 2 hafta sonra kontrolum var 2li test yapilcak ama kararsizim test icin
Msbem Bizde 9+6 yız 15 Eylül görünüyor anan sezeryan olacağı için Eylül ilk haftası doğar inşallah ☺️ Bulantı biraz hafifledi ilaç kullanıyorum ama tansiyon düşüyor beni çok etkiliyor başım hep sersem gibi hala düzgün yiyemiyorum
mk123 benim tüp bebekten olduğu için 3 aydır ilaç ve igne kullaniodum onlarda beni mahvetti sukur bugun kesildi ilaclar, istahsizligim beni bitirdi yemek yiyemiom hep bulantı
Scb Damla6606 merhaba benimde 10+2 12 eylül gözüküyor Allah'ın izniyle bende iştahsızlık bazen mide bulantısı olabiliyo halsizlikde var
Bitterinannesi Bizde 9+5 olduk bugun 😍 Kasik agrisi bu donemlerde cok oluyor sanirim beni gecen hastahanelik etti dusuk tehtidi dediler suan yatiyorum 🙄 Bulantilarim bitmeden bu basladi artik iyi olayim iyi olayim diye dua ediyorum