Zynp070123 Merhaba kızlar 16+4 cinsiyet erkek olarak öğrendik 22+4 detaylı ultrason yapıldı kız dedi başına gelen var mı detaylı yanılma payı yok diye biliyorum hersey yapmıştım çok üzüldüm
Esmaa3496 Zynp070123 bende 16+3 iken kesin olarak erkek olduğunu söylemişlerdi ismine vs karar vermiştik eşyalarını da alıyorduk yavaş yavaş 22haftalıkken kız oldugunu ögrendim detaylı ultrasonda 🥰 (19haftalıkken devlete gittim göremedim pozisyonu uygun değil demişti)
Nrndmn Zynp070123 merhaba aynı şey benimde başıma geldi cinsiyet partisi yaptık partide kız olduğunu öğrendik çok sevindik ailede kız çocuk yok çünkü kıyafetler aldık filan bir ay sonra kontrole gittiğimde erkek olduğunu öğrendik baya bi şoka girmiştik kız erkek farketmez sağlıkla geldinler ama ben tüm sülaleyle cinsiyet partisi yapınca herkes kız diye beklerken benim şakacı bir oğlum olacakmış meğerse
Egemom07 Zynp070123 bana 11+6 da erkek dedi bizde gördük baya erkekti. Ama bazen kızlarda da kabarık olabiliyor kordon olabiliyor dedi. 16 da göstermedi. 18 de baya uğraştı göstermedi kız gibi dedi. Fetal dn yaptırdım kız olduğu netleşti. Şimdi 20 hafta oldu. 2 hafta sonra detaylı var. Alıveriş için çok erken davranmışsınız cinsiyet net olsada detaylıdan sonra almak daha mantıklı sanki.
Zynp070123 sunkiss cinsiyet partisi yapıcagımız için biz görmedik kızımda 19 haftada öğrenmişti bunu erken öğrenince doktor görüyorum söyleye bilirim dedi emin misiniz dedik evet dedi Nisan gittim mayısta detaylı gidince kız olduğunu öğrendim şok geçirdik ismine karar verdik hersey hazırladık değişeceği aklımın ucundan geçmedi
kronikyorgun_23 Ya bu kadar sık görülen bişey mi bu değişiklik, doktor tecrübesiz bir doktor mu hani o kadar çok okuyorum ki burada cinsiyet değişti diye korkar oldum artık başka doktor görmüş müydü bebeğinizi
Zynp070123 kronikyorgun_23 hayır her zamanki gittiğim doktor gittim nişanda Mayıs detaylı için başka doktora gittim o kadar
Kedilibebekli 16 hafta küçük de değil nasıl yanlış görmüş ki çok garip. Bacak arası görmüş müydü acaba?
Zynp070123 Kedilibebekli cinsiyet baktı bacaklarından göremiyorum dedi emin olamadım dedi kıpırdamıyordu aç gitmiştim kan veririm diye git yemek ye gel dedi gittim geldim baktı gördüm dedi hatta dedim hocam emin misiniz sonradan değişmesin dediki boşuna göndermedim seni emin olmak için tekrar baktım dedi çünkü cinsiyet partisi yapacaktım kızıyorum ona şuan emin değilse sonraki haftalar söyleseydi keşke ben sıkıştırmadım söyle diye
Zynp070123 Esmaa3496 sonrasında kız oldu dimi değişmedi o kadar çok üzüldüm ki sağlıklı eli ayağı düzgün çok şükür ama bir kızım var birde oğlum olacak diye sevindim ismine karar verdim kapı sus çikolata kutusu hediyelik hersey yaptırdım böyle olması şok etti bizi üzgünüm açıkçası kabullenmek zor oldu
canbebekku21 Zynp070123 bence size erkek diyen doktora tekrar gidin veya 3.bi doktora açıkçası detaylı ama anlattığınıza göre hala erkek olduğunu düşünüyor um ben çok zor bi durum kabullenmişken eğer kız sa gerçekten demek Allah’ın yaptığı bişey vardır bi bildiği inşallah gönlünüzce olsun üzücü yıpratıcı bi duruö
Esmaa3496 Zynp070123 bende basta cok zorlandım kabullenmekte çünkü erkek olduguna alışmıstım 😁 ama benim ilk gebeliğim oldugu için o kadar da üzülmedim saglıkla gelsin bebeğiniz ben detaylı ultrasondan sonra bi daha cinsiyet sormadım ama doktorlar cok net konuştu cinsiyet için 2 kere detaylıya girdim ❤️
Zynp070123 canbebekku21 normalde özele gidiyorum yarın için devlete randevu aldım bakalım o ne diyecek zman erken değil ki 6 ay giriyorum doktorların böyle yapması sinir bozucu
Zynp070123 Egemom07 ben kızımda aynısını yaptım böyle bir şey yaşamamıştım şimdi böyle bir şey başıma geldi şok geçirdik şimdi kız için hazırlık yapmayı düşünüyorum ama eminde olamıyorum
Zynp070123 canbebekku21 ben kızımda sormuştum erken dedi emin değilim diyip söylemedi 19 haftada söyledi 23 hafta detaylı yaptırdım aynısı çıktı bunda kendi atıldı madem emin değil yada erken keşke bekleyim deseydi bizde kendimizce dedik erkek olduğundan şüphelendik dedik kendini gösterdi söylüyor o yüzden hayal kırıklığı çok kötü bir şey bebeğim sağlıklı çok şükür kız olması sorun değil iki kız kardeş olurlar ama hayal kırıklığından dolayı hersey hevesim kaçtı modum düştü tekrar isim bul aynı şeyler yaptır maddi ve manevi yıprattı beni
bilgemomy Zynp070123 ya bende 17+6 doktor emin olamadı kız gibi diyor ama emin olamadı 2 hafta sonra detaylı var belli olur dedi artık bilemiyorum yaa bende artık