matelove Merhaba arkadaşlar, nasipse bir kızımız olacak isim konusunda çok zorlanıyoruz o kasar isim içinden bir tek Umay ismini çok sevdik gibi ama bazı kaynaklarda dinen konulması uygun olmadığı yazıyor acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır☺️❤️
Anneoluyorumhello matelove görümcemin kızının ismi çok güzel bir isim Umay bizde kızımıza İlay koyacağız 🥰
matelove Anneoluyorumhello evet anlamıda çok güzel İlay ismini bende beğenmiştim ama yakınımın kızının ismi olduğu için vazgeçtim ☺️
Anneoluyorumhello matelove Umay ismi numaralojik olarak da güzel. Umay ismini taşıyan kişilere güzel karakter yansıtıyor bence vazgecmeyin🥰
matelove Anneoluyorumhello sordum sordum 😂😂 o dinen bi sakıncası yok diyor ama bi sayfada sakıncası var diyo bilemedim belki bu konuda net bilgisi olan vardır diye bi buraya yazayım dedim 🙈🙈
gulokuyucu Canım kadın tanrıça isim olduğu in pek anlamlı değil tabi ki.. cocuklarınıza ismin güzelliği değil de anlamı güzel olan bir isim tercih edin ahirette insan ismiyle çağrılır.. isim önemli birey için o yüzden saçma sapan anlamsız modern adın da isim koymayın lütfen
matelove gulokuyucu tek anlamı tanrıça değil ama bereket, koruyucu şefkatli anlamıda var anlamı güzel tek sıkıntı hayvan yavrularını ve çocukları koruyan tanrıça anlamıda var…